Ga naar de inhoud
Entertainment

Trailer horrorfilm M3GAN gaat viral om doodenge robotpop

M3GAN Beeld © Universal Pictures

De trailer van de nieuwe horrorfilm 'M3GAN' zorgt voor aardig wat reacties op Twitter. Het voorproefje van de film gaat zowaar viraal. En dat heeft alles te maken met de doodenge robotpop in de hoofdrol.

"M3GAN is op moordjacht terwijl ze TikTok-dansjes doet"

We kennen allemaal Chucky en Annabelle. Poppen die een hoofdrol spelen in horrorfilms. En aan dat illustere rijtje mag zich nu ook M3GAN voegen. Een pop die ontwikkeld is door Gemma. Gemma krijgt de voogdij over haar nichtje Katie, nadat haar ouders overlijden bij een auto-ongeluk. Gemma stelt haar nichtje voor aan haar nieuwe pop. "M3GAN, jouw doel is om Katie te beschermen van fysieke en emotionele pijn", geeft ze als opdracht mee. En dat neemt de pop wel heel letterlijk als ze zich zelfs tegen haar maker keert. 

Jamie
Lees ook:
Jamie Lee Curtis heeft eigen Halloween-films nooit gezien: 'Geen fan'

Nou, dat klinkt al hoopgevend. Maar waarom de Twitteraars helemaal uit hun panty schieten, is omdat M3GAN ook nog kan dansen als de beste. Op het nummer 'It's Nice To Have A Friend' van Taylor Swift danst de pop de sterren van de hemel in de trailer. 'M3GAN is op moordjacht terwijl ze TikTok-dansjes doet, Annabelle move over!' schrijft iemand lyrisch. 'Ik zal niet liegen. Ik ben nu al fan van M3GAN', pent een ander. 

Bekijk het zelf in de trailer onder de tweets. De film is vanaf 12 januari te zien in de bioscoop.

Zelfs
Lees ook:
Zelfs Tim Oliehoek gilt het uit bij Smile: 'Slimme horrorfilm'
Bron: RTL Boulevard