Ga naar de inhoud
Entertainment

Fans ontroeren dochter Olivia Newton-John: 'Het is prachtig om te zien'

Beeld © Getty Images

Beelden van de jaarlijkse Walk For Wellness ontroeren Chloe Lattanzi (36), de dochter van de overleden Olivia Newton-John. Traditiegetrouw gaan fans in Melbourne massaal de straat op om te wandelen voor het kankerfonds, een initiatief van Olivia. Dit keer is er weer ontzettend veel geld ingezameld voor het goede doel.

"Ze wilde alleen maar goed doen voor de wereld"

De massale opkomst raakt bij Chloe een gevoelige snaar. In een interview met Nine vertelt ze geëmotioneerd te zijn door de beelden. "Het is prachtig om te zien hoe zoveel mensen mijn moeder steunen. John (Olivia’s weduwnaar red.) en ik zijn er in gedachten bij. Nu hebben we even tijd nodig om te rouwen."

'Laatste
Lees ook:
'Laatste weken Olivia Newton-John waren pijnvrij'

Ze omschrijft de Walk For Welness als het kindje van haar moeder. "Dit was haar hart. Hier leefde ze voor. Ze zag de voordelen van holistische behandelingen, acupunctuur en muziektherapie", vervolgt Chloe. "Ze is een engel en was een magisch persoon. Ze wilde alleen maar goed doen voor de wereld."

Dochter
Lees ook:
Dochter Olivia Newton-John viert de verjaardag van haar moeder met diner

Olivia Newton-John stierf in augustus aan de gevolgen van kanker. Ze kreeg drie keer in haar leven de diagnose: in 1992, 2013 en 2017.

Eric belicht indrukwekkende zangcarrière van Olivia-Newton John

09:49