Ga naar de inhoud
Entertainment

Klungelige manager koffiezaak valt door de mand in Lang Leve De Liefde

Robin en Elizabeth in Lang Leve De Liefde Beeld © SBS/screenshot Lang Leve De Liefde 10 oktober 2022

Als iemand in een koffiezaak werkt, verwacht je dat diegene in z'n vrije tijd best een lekker bakkie kan zetten, toch? Nou, de koffiezetkunsten van Robin, filiaalmanager bij Starbucks, vallen vies tegen tijdens zijn date in 'Lang Leve De Liefde'.

"Nee, sorry, ik kan geen koffie voor je maken"

Robin probeert indruk op zijn date Elizabeth met een pistonmachine, een koffiezetapparaat dat vaak door professionals wordt gebruikt. "Ben je barista?" vraagt Elizabeth hem. "Uh, ja, ik werk bij een Starbucks als store manager. Dus dan hoor ik dit een beetje te kunnen", daagt Robin zichzelf uit. 

Lang
Lees ook:
Lang Leve de Liefde-kandidaat spuugt eten uit: 'Alsof er iemand overheen is gereden'

Had 'ie dat nou maar niet gezegd, want na een hoop geklungel met het apparaat komt Robin tot de conclusie dat het niet gaat lukken. "Nee, sorry, ik kan geen koffie voor je maken." Vervolgens doet Elizabeth een poging met een knappe cappuccino als resultaat. "Je moet lessen nemen van mij", grapt ze, waarna Robin zijn verlies toegeeft. "De jouwe is beter dan de mijne."

Je kunt het fragment hieronder bekijken:

Musicalster
Lees ook:
Musicalster Mariska van Kolck doet mee aan Lang Leve de Liefde

Of de vonk tussen de twee ondanks het gestuntel overspringt, is nog koffiedik kijken. De rest van hun date in Lang Leve De Liefde is vanavond om 18.55 uur te zien op SBS6. Je kunt Lang Leve De Liefde hier terugkijken.

LLDL-fan Marc-Marie Huijbregts mocht een kijkje nemen in het huisje en sprak oud-kandidaten: 

Marc-Marie in Lang Leve de Liefde-special: 'Waarom doe je dit?'

02:34