Ga naar de inhoud
Entertainment

Waylon geconfronteerd met vraag over vreemdgaan in live-uitzending Humberto

WAYLON - SPREEKUUR

02:31

Nadat Waylon (42) besluit om niet in 'Jinek' aan te schuiven om zijn eerste interview te geven na zijn bekende misstap, strijkt de zanger wel neer in 'Humberto'. Het gesprek gaat vooral over zijn nieuwe album 'Gewoon Willem', waarna Humberto (56) het niet kan laten om de zanger live op televisie te vragen naar het vreemdgaan. Waylon komt immers langs om over de gevolgen van zijn overspel te zingen.

Voordat Waylon zijn nieuwe single 'Spreekuur' ten gehore brengt, vraagt Humberto voorzichtig naar 'de afgelopen periode' en hoe de zanger die emoties verwerkt in zijn muziek. "Jij bent heel kwetsbaar geweest. Heb je nog behoefte om iets toe te voegen aan wat je eerder hebt verklaard op Instagram? Ik dacht: wat doe je jezelf aan met die hele verklaring?"

"Hm", begint Waylon. "Het gaat goed. Ik hou van d'r. Het is een geweldige vrouw." 

Boe-geroep
Lees ook:
Boe-geroep en bierdouche: geen warm welkom voor Waylon

'Spreekuur' gaat over 'een roerige tijd uit in zijn leven', kondigt Waylon aan. "Iedereen zei steeds: 'Tijd heelt alle wonden.' Nou, dan wordt het tijd dat ik op spreekuur ga." Bij dokter Tijd, zo blijkt uit de songtekst. "Wat was het medicijn van dokter Tijd?" vraagt Humberto vervolgens. "Tijd", antwoordt Waylon poëtisch. 

In het liedje smeekt Waylon om een medicijn, de tijd te stoppen en Bibi weer naast zich in bed te hebben. Je kunt zijn optreden in de video bovenaan dit artikel terugzien. Mocht het deuntje je bekend in de oren klinken, dan besparen we je vast de zoektocht: het heeft wat weg van 'Tell It To My Heart' van Taylor Dayne.

Bibi
Lees ook:
Bibi Breijman vertelt over heftige periode na vreemdgaan Waylon

Humberto zie je elke zaterdag- en zondagavond om 21.45 uur op RTL 4 en kijk je hier terug.