Ga naar de inhoud
Entertainment

Daisy Piras sluit verzoening met Luca Borsato niet uit

Daisy Piras en Luca Borsato Beeld © Instagram: @luca_borsato

Als in augustus van dit jaar naar buiten komt dat Luca Borsato (23) achter de rug om van zijn vriendin Daisy Piras (23) contact heeft met andere vrouwen, gaat hij flink door het stof. Voor Daisy is het echter te laat: zij verbreekt de relatie met de zanger. In de YouTube-serie 'Allures' vertelt ze nu dat ze een verzoening niet helemaal uitsluit.

Als Daisy een maand geleden door middel van screenshots erachter komt dat Luca ook contact heeft met andere vrouwen, is ze daar kapot van. "Hij was in het begin alles aan het ontkennen. Daarna heeft hij alsnog vertelt hoe het in elkaar zit. Hij was heel verdrietig en bang om mij kwijt te raken. Ik wist niet wat ik met de situatie aan moest, het overrompelde me echt", zo legt ze uit.

Ex
Lees ook:
Ex Luca Borsato bevestigt geruchten over andere vrouwen

Volgens Daisy is Luca niet fysiek vreemdgegaan. "Maar hij heeft wel maandenlang contact gehad met andere vrouwen. Echt contact dat niet kan. Ik vind het dan nog minder erg als iemand 1 of 2 keer vreemdgaat, want dat is een momentopname. Dat is anders dan als je iemand maandenlang voorliegt."

Luca
Lees ook:
Luca Borsato door het stof na contact met andere vrouwen: 'Flinke grens overgegaan'

De twee zijn momenteel niet meer bij elkaar, maar Daisy sluit niet uit dat hier in de toekomst verandering in kan komen. "Ik sta er eventueel wel voor open, ooit. Stel, het is echt een ander persoon geworden. Maar ik blijf natuurlijk wel op mijn hoede. Je weet niet wat de toekomst brengt."

Relatie Luca Borsato en Daisy Piras op de klippen gelopen

00:36