Ga naar de inhoud
Entertainment

Dwayne 'The Rock' Johnson ziet toch af van presidentschap

Dwayne 'The Rock' Johnson Beeld © ANP

Dwayne 'The Rock' Johnson ziet het toch niet meer zitten om ooit nog een gooi te doen naar het presidentschap van de Verenigde Staten. Dat vertelt de voormalig worstelaar in gesprek met 'CBS Sunday\. "Dat plan is van tafel", bevestigt de 50-jarige in het interview.

"Een eventueel presidentschap zou dat ook van mij eisen, maar ik vind tijd doorbrengen met mijn dochters belangrijker"

The Rock vindt het voor nu belangrijker om zijn focus te leggen op het vaderschap. "Ik vind het heerlijk om papa te zijn. En ik vind het ook het belangrijkste. Dat is voor mij nummer één. Zeker nu twee van mijn dochters nog erg jong zijn."

De acteur heeft drie dochters: Simone van 21, Jasmine van 6 en Tiana van 4. "Ik ben in hun leven al veel weggeweest van huis. Een eventueel presidentschap zou dat ook van mij eisen, maar ik vind tijd doorbrengen met mijn dochters belangrijker."

Dwayne
Lees ook:
Dwayne 'The Rock' Johnson onder vuur vanwege transfobische tweets uit het verleden

Dwayne keek een jaar geleden nog heel anders tegen het idee aan. "Als Amerikanen het willen, dan vind ik het prima", zei hij toen. Ook bedeelde hij zich zelf goede kansen toe in 2024 of 2028. Wel heeft de acteur altijd zijn gebrek aan expertise op het gebrek van politiek erkend. "Ik weet niets van beleid", gaf hij toe. Maar dat zou hij goedmaken met zijn liefde voor het land. "Ik geef om elke Amerikaan met rood bloed. En dat zijn ze allemaal."

Acteur
Lees ook:
Acteur Dwayne Johnson introduceert Amerikaanse olympiërs