Ga naar de inhoud
Entertainment

Nieuwe Pitch Perfect-serie zit vol oude (en nieuwe) gezichten

Pitch Perfect: Bumper in Berlin Beeld © Peacock

Bijna tien jaar na de release van de allereerste film is 'Pitch Perfect' nog altijd enorm populair. De Amerikaanse streamingdienst Peacock komt daarom met een serie die zich afspeelt enkele jaren na de gebeurtenissen uit de gelijknamige films. De eerste teaser van 'Pitch Perfect: Bumper in Berlin' is zojuist vrijgegeven. 

Acteur Adam DeVine, die ook al in de films te zien is, neemt de hoofdrol voor zijn rekening. Hij keert terug als Bumper Allen, de leider van een van de twee zanggroepen die het in de eerste Pitch Perfect-film tegen elkaar opnemen. De acteur keert in de tweede film terug in een bijrol, maar is in de derde film niet meer te zien. Dit keer is zijn personage naar Duitsland verhuisd, waar hij in Berlijn onverwacht succes boekt met zijn muziek. Ook Flula Borg zal weer te zien zijn als Pieter Krämer.

Pitch
Lees ook:
Pitch Perfect-ster Brittany Snow gaat na twee jaar huwelijk scheiden

Sarah Hyland (Modern Family), Jameela Jamil (She-Hulk: Attorney at Law, The Good Place's) en model Lera Abova maken ook in opwachting in de franchise als nieuwe personages Heidi, Gisela en DJ Das Boot. 

In de teaser is te zien hoe Bumper zichzelf opnieuw aan de camera voorstelt voordat hij een medley van liedjes zingt, waaronder'Take on Me' en '99 Luftballoons'.

Grey's
Lees ook:
Grey's Anatomy voegt Pitch Perfect-acteur toe aan vaste cast

Pitch Perfect: Bumper in Berlin gaat op 23 november in première op Peacock in de VS. 

Bron: RTL Boulevard