Ga naar de inhoud
Entertainment

Yvon Jaspers en haar mysterieuze man samen op tv

Yvon Jaspers Beeld © ANP

Ze mag dan wel de een na de andere boer koppelen voor het oog van heel Nederland in 'Boer zoekt Vrouw', haar eigen liefdesleven houdt Yvon Jaspers (49) liever buiten beeld. In 'Onze Boerderij: en nu zelf!' maken we toch eindelijk kennis met de mysterieuze Pieter van Beukering.

"We kunnen niet meer terug"

De presentatrice is sinds haar 28e samen met de zes jaar oudere Pieter van Beukering, die als milieu-econoom aan de Vrije Universiteit van Amsterdam werkt. In 2015 trouwt het koppel, dat inmiddels twee kinderen heeft. Sinds kort heeft het stel ook een eigen boerderij om te onderhouden, en in een korte promo van het programma wil Pieter van zijn vrouw weten of ze gelukkig wordt van een leven op de boerderij.

Boerenproblematiek
Lees ook:
Boerenproblematiek in programma Yvon Jaspers 'achterhaald door actualiteit'

"We gaan er niet rijk van worden", stelt hij, waarop Yvon antwoordt: "Wel zo gelukkig (…) Ik denk dat ik hier bij vlagen intens gelukkig ben. En dat dat al die boeren ook hebben." Yvon geeft aan het in ieder geval één jaar te willen proberen. "We kunnen niet meer terug", aldus de presentatrice.

Beau
Lees ook:
Beau van Erven Dorens noemt Yvon Jaspers 'pooier'

De KRO-NCRV-coryfee presenteert al zeventien jaar het populaire programma Boer zoekt Vrouw en durft dit jaar 'eindelijk haar grote droom waar te maken'. Yvon staat er niet alleen voor en wordt in het programma geholpen door diverse boeren uit de afgelopen seizoenen. De bus waarmee ze samen met Bertie door Europa reed voor Onze Boerderij in Europa is neergezet op een stuk grond en dient als uitvalsbasis.

Onze Boerderij: en nu zelf is elke zaterdag om 19.00 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.