Ga naar de inhoud
Entertainment

Bettina Holwerda deelt pijnlijke blunder met volgers: 'Dat was niet fijn'

Bettina Holwerda Beeld © ANP

Bettina Holwerda (43) geniet momenteel van haar verblijf in het prachtige Edinburgh. De musicalster is helemaal alleen zodat ze zich kan focussen op het schrijven van haar theatertour. Alhoewel, helemaal alleen is ze niet: Bettina wordt namelijk vergezeld door een flink ei op haar hoofd, dat ze oploopt na een niet zo handige actie in haar hotelkamer.

"Drie verschoven nekwervels en een eivormig bovenhoofd rijker"

Via Instagram deelt Bettina vanuit Schotland haar blunder. Op een kort filmpje is te zien hoe ze enthousiast op bed springt, om vervolgens keihard haar hoofd te stoten tegen het plafond. 'Een ik-spring-lekker-op-een-hotelbed-want-ik-ben-zo’n-flitsende-blije-vrije-meid illusie armer', schrijft ze bij de post. 'Drie verschoven nekwervels en een eivormig bovenhoofd rijker.'

Bettina
Lees ook:
Bettina Holwerda kiest voor zichzelf en laat kinderen 'even' met verdriet achter

Bettina komt in haar Instagram Stories ook nog terug op het voorval en zegt: "Ik stootte best hard mijn hoofd, ik denk dat er drie wervels verschoven zijn - maar misschien zitten ze nu wel meteen op de goede plek."

Manlief Jim is thuis bij de kinderen. Jim en Bettina leren elkaar in 2007 kennen als ze samen in Grease spelen. Ze vallen niet alleen voor elkaar, maar rijden ook met een auto van het toneel af de orkestbak in. Gelukkig houden ze daar alleen lichte verwondingen aan over en het vooral brengt ze nog dichter bij elkaar en in 2011 trouwen ze. Grease is voor hen dan ook meer dan 'een musical'.

Grease meer dan een musical voor Jim en Bettina: 'Begin van ons leven'

02:11
Bettina
Lees ook:
Bettina Holwerda wil Jim slaan in zijn slaap: 'Haat mensengeluiden'