Ga naar de inhoud
Entertainment

Mila Kunis duikt op in nieuw seizoen Bling Empire

Bling Empire Beeld © Netflix

Van exorbitante kinderfeestjes en kasten vol Hermès-tassen ter waarde van 300.000 euro: het is voor de cast van 'Bling Empire' dagelijkse kost. Hoewel (of juist omdat) het voor velen een ver-van-je-bed-show is, kunnen we er maar geen genoeg van krijgen. Daarom lanceert Netflix op 5 oktober het derde seizoen van de realityserie, met een opvallende 'guest star'.

"Er is licht aan het einde van de tunnel. We zijn klaar"

In de eerste afleveringen van het derde seizoen gebeurt er al genoeg dat voor de nodige dosis drama zorgt. We noemen - zonder al te veel te verklappen - het volgende: een vergeten verjaardag, een onverwachte gast op een feestje en de zoveelste verwijzing naar de penispomp van Anna.

Ook maakt niemand minder dan actrice Mila Kunis in de eerste aflevering van de show - die geproduceerd wordt door 'onze eigen' Reinout Oerlemans - haar opwachting. Zij blijkt een kennis te zijn van Christine en haar man, Dr. Chiu. Tijdens een kort gesprekje dat ze hebben in een restaurant, wordt duidelijk dat ze eerder buren waren. Als Christine vervolgens laat vallen dat ze graag een broertje of zusje willen voor Baby G, vertelt Mila voorlopig klaar te zijn met kinderen. "We zijn klaar, we hebben er twee", aldus de vrouw van Ashton Kutcher. "Er is licht aan het einde van de tunnel. We zijn klaar."

Netflix
Lees ook:
Netflix verwijdert Dahmer niet na oproep Slachtofferhulp

Christine vertelde in juli nog aan Tatler dat Hollywoodsterren als Mila en Ashton haar hebben geïnspireerd om haar platform te gebruiken om het bewustzijn voor verschillende doelen te vergroten. "Onze voormalige buren Mila Kunis en Ashton Kutcher stonden op om bewustzijn te creëren en geld in te zamelen voor degenen die getroffen zijn door de oorlog in Oekraïne."

"Ze hebben toegezegd een grote som geld publiekelijk te doneren en ik juich dat toe omdat ze hun platform hebben benut, exponentieel meer mensen hebben bereikt en, natuurlijk, exponentieel meer geld hebben opgehaald."

Wat
Lees ook:
Wat is er met de 'verdwenen' Chérie uit Bling Empire gebeurd?

Bling Empire wordt ook wel vergeleken met de film Crazy Rich Asians uit 2018 en geeft een kijkje in de extravagante levens van de vermogende Aziatische gemeenschap in hartje Los Angeles. Hoewel de castleden miljoenen tot hun beschikking hebben, toont de serie dat geld niet altijd gelukkig maakt. Zo snijdt de serie meerdere serieuze thema's aan zoals adoptie, vruchtbaarheidsproblemen en traditionele familiewaarden.

Het derde seizoen van Bling Empire is nu te zien bij Netflix. Binnenkort is ook Bling Empire: New York te bingen bij de streamingdienst met Dorothy Wang - die in het tweede seizoen van de originele Bling Empire aankondigt te verhuizen naar The Big Apple. Wat van kunnen verwachten?  "Gesprekken zijn direct, niet gecodeerd. En de concurrentie – om liefde, om geld en om macht – is hevig", aldus Netflix.