Ga naar de inhoud
Entertainment

Chantal Janzen mist Gouden Televizier-Ring Gala: 'Happy curse day'

Chantal Janzen Beeld © ANP

Vanavond is het weer tijd voor de belangrijkste televisieprijzen van het jaar: het 57ste Gouden Televizier-Ring Gala. Waar menig BN’er zich al de hele dag aan het voorbereiden is en de een na de andere beautybehandeling ondergaat, spendeert Chantal Janzen (42) de dag... in bed.

"Mijn kleuter zong vanochtend toevallig voor de grap: happy curse day to you"

De presentatrice heeft griep en kan er daarom vanavond niet bij zijn. En daar baalt ze behoorlijk van, zo laat ze weten via Instagram Stories - waar ze enkel het woordje 'griep' deelt met haar ruim 1,7 miljoen volgers.

In een tweede bericht deelt Chantal het volgende: 'Mijn kleuter zong vanochtend toevallig voor de grap: happy curse day to you. But that, my friends, dekt de lading eigenlijk wel van vandaag.'

Radioloog
Lees ook:
Radioloog maakte Chantal Janzen onzeker na knobbeltje: 'Hoe dom is dat?'

Een geluk bij een ongeluk: Chantal is dit jaar niet genomineerd. De RTL-ster is uitgesloten in de categorie Presentator omdat ze de prijs al drie jaar op een rij mee naar huis mag nemen. André van Duin, Raven van Dorst en Tim Hofman maken wél kans op de Televizier-Ster Presentator. Deze categorie is dit jaar voor het eerst genderneutraal. Bij de ster werd voorheen onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen.

Chantal
Lees ook:
Chantal Janzen reageert op 'vreemdgaan' man Marco

De Bevers (RTL 5), Even Tot Hier (BNNVARA) en Het Jachtseizoen (SBS6) zijn de drie programma's die zijn genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring, de belangrijkste categorie voor het beste programma.

Aran on Tour: Bevers bedanken Angela de Jong voor extra Televizier-aandacht

11:46