Ga naar de inhoud
Entertainment

Talpa overlegt wanneer Johnny de Mol terug op tv komt

Johnny de Mol Beeld © William Rutten

Talpa is 'erg blij' voor presentator Johnny de Mol (43) dat de aangifte van zijn ex-vriendin voor mishandeling is geseponeerd. Dat laat een woordvoerder donderdag desgevraagd weten. "We bespreken op korte termijn wanneer Johnny zijn werkzaamheden weer hervat", aldus Talpa.

"We bespreken op korte termijn wanneer Johnny zijn werkzaamheden weer hervat"

Johnny legde eerder dit jaar zijn werkzaamheden neer vanwege de aangifte. Zo stopte hij met de presentatie van de dagelijkse talkshow HLF8. Johnny zelf liet weten 'altijd vertrouwen te hebben gehad in het onderzoek en deze uitkomst'.

Johnny
Lees ook:
Johnny de Mol dwong Britt Dekker naar Tsjernobyl te gaan

Volgens het OM heeft het onderzoek naar de aangifte van zijn ex-vriendin Shima Kaes niet tot voldoende bewijs geleid. Shima zei dat Johnny haar in de periode tussen 12 januari en 23 mei 2015 verschillende keren mishandelde. Dit zou onder meer op Ibiza zijn gebeurd. Eind 2020 deed ze aangifte.

Johnny
Lees ook:
Johnny de Mol reageert op seponeren aangifte mishandeling

Tegen Johnny de Mol was ook een anonieme melding gedaan. Mede om die reden had hij in april 2022 zijn werkzaamheden neergelegd. Het OM is eerder dit jaar al tot het oordeel gekomen dat uit deze melding 'geen concrete beschuldiging of strafbaar feit te halen valt'.

John zet vraagtekens bij afzender beschuldiging Johnny de Mol: 'Discutabel'

05:59