Ga naar de inhoud
Entertainment

Loiza Lamers dolgelukkig met vriend Jelle: 'Alles klopt'

Loiza Lamers en vriend Jelle Beeld © ANP

Loiza Lamers (27) heeft het helemaal voor elkaar, want met haar nieuwe job als presentatrice van 'Holland's Next Top Model' gaat haar carrière als een speer. Hoewel ze daar enorm trots op is, is het toch haar vriend Jelle die haar het allerblijst maakt. In 'Beau Monde' vertelt ze over haar grote liefde.

"Jelle maakte me heel gelukkig"

Loiza en Jelle leren elkaar kennen op een feestje en zijn sindsdien onafscheidelijk. "Het eerste feestje dat weer mocht na corona. We raakten aan de praat bij de bar the old fashioned way." Dat er meteen sprake is van een klik moge duidelijk zijn, want de volgende dag al ontvangt Loiza een berichtje van Jelle. De twee zijn intussen al ruim anderhalve jaar dolgelukkig met elkaar. "Jelle maakt me heel gelukkig, ik ben zó verliefd op hem. Alles klopt.” 

Loiza
Lees ook:
Loiza Lamers deelt mijlpaal met vriend: 'Wat gaat de tijd hard'

Inmiddels hebben Jelle en Loiza zelfs een huis gekocht samen. Op Instagram stonden ze onlangs stil bij deze mijlpaal. Op de foto is te zien hoe de tortelduifjes met een grote glimlach hun handtekening zetten onder het contract. Ook schrijft Loiza dat hun leven samen 'vanaf het eerste moment een feestje' is en een 'liefdevol avontuur'.  

Hoewel Loiza vroeger nooit echt een kinderwens heeft gehad, weet Jelle daar verandering in te brengen. Sinds haar relatie begint de presentatrice voorzichtig te denken aan het krijgen van kinderen. "Dat ik nooit kinderen zal krijgen op de natuurlijke manier, vond ik eerst niet erg. Nu ik ouder word en gelukkig ben in de liefde, vind ik dat wat lastiger", vertelt ze in het blad LINDA. "Hoe het er in de toekomst uitziet, weet ik nog niet."

 

Loiza
Lees ook:
Loiza Lamers denkt anders over kinderen krijgen door relatie

Ook in Aran on Tour was Loiza al lyrisch over haar Jelle:

Aran on Tour: Jelle maakt Loiza Lamers 'dolgelukkig'

13:44