Ga naar de inhoud
Entertainment

Amanda Balk: 'Afrojack ziet dochter momenteel niet'

Amanda Balk en dochtertje Vegas Beeld © ANP

Afrojack (35) ziet zijn dochtertje Vegas momenteel helemaal niet. Dat onthult zijn ex Amanda Balk (34) via Instagram Stories. 'Vegas heeft helaas geen contact met haar vader', schrijft de voormalig 'Gouden Kooi'-finaliste.

"Hij blijft van harte welkom in haar leven"

Hoewel er nu geen contact meer is tussen Afrojack, wiens echte naam Nick van de Wall is, en zijn dochter, hoeft dat volgens Amanda niet te betekenen dat er nooit meer een weerzien tussen de twee zal zijn. 'Hij blijft van harte welkom in haar leven', aldus Amanda.

De relatie tussen Vegas' vader en moeder verloopt de laatste jaren niet zonder problemen. In februari 2021 doet Afrojack bij RTL Boulevard zijn zegje over de verstandhouding die hij had met zijn dochter en zijn ex Amanda. Volgens de dj krijgt Amanda iedere maand een 'aanzienlijk bedrag' aan alimentatie. Daarbovenop betaalt hij het huis waar Amanda en Vegas wonen, de privéschool waar Vegas op zit én regelmatig extra vakantiegeld.

Amanda
lees ook:
Amanda Balk deelt foto's van dochter na make-uptutorial

Volgens Afrojack bleken de betalingen echter 'nooit genoeg' en 'werd er steeds meer gevraagd'."Als ik dat weigerde, dan werd er na een rits aan beledigingen, vaak gedreigd dat ze met verzonnen negatieve verhalen naar de pers zou gaan", aldus de dj. De berichten dat Afrojack zijn dochter niet zou willen zien, hebben hem dan ook 'ontzettend' pijn gedaan.

Amanda en Afrojack kregen in 2009 een relatie. In 2011 maakten de twee bekend een kindje te verwachten, maar tijdens de zwangerschap liep de relatie stuk. In maart 2012 beviel Amanda van hun nu tienjarige dochter Vegas.

Afrojack
lees ook:
Afrojack doet exclusief zijn verhaal: 'Mis mijn dochter heel erg'

Afrojack heeft inmiddels opnieuw de liefde gevonden bij zijn vrouw Elettra Lamborghini. In de video hieronder vertelt hij hoe gelukkig zij hem maakt.

Afrojack openhartig over zijn vrouw: 'Engel van mijn bestaan'

02:46

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore