Ga naar de inhoud
Entertainment

Hoogzwangere Marieke Elsinga is (nu al) klaar met slapeloze nachten

Marieke Elsinga Beeld © ANP

De hoogzwangere Marieke Elsinga (36) heeft veel behoefte aan slaap, maar is midden in de nacht vaak (klaar)wakker. Dat vertelt Marieke in de nacht van dinsdag op woensdag in haar Instagram Stories.

"Neem het er effe van nu dat er niet is en die baby nog binnen zit"

'Tegen het eind van je zwangerschap ben je 's nachts achterlijk vaak (klaar)wakker', schrijft de presentatrice. 'Mooi systeem van het vrouwenlijf hè, dat het je zo alvast voorbereidt op de komst van je kindje', leest Marieke dan in boeken over zwanger zijn en moeder worden.

Toch heeft Marieke een andere boodschap voor haar lichaam. 'Ik zou tegen dat vrouwenlijf willen zeggen: Meid, slaap effe lekker door. Je doet al vier jaar een ochtendshow, dus alles draait al jaren om slaap. Neem het er effe van nu dat er niet is en die baby nog binnen zit', meldt ze bij een foto van zichzelf in bed waarop ze haar middelvinger opsteekt. Ook heeft Marieke een tip voor mensen die slecht slapen. 'Leg je telefoon weg en tel schaapjes. Het werkt echt.'

Marieke
lees ook:
Marieke Elsinga poseert als Griekse godin voor zwangerschapsshoot

Marieke is sinds kort met zwangerschapsverlof. De presentatrice hoeft daardoor niet meer altijd zo vroeg op te staan om haar radioshow Mattie & Marieke te presenteren. Zo kan ze zich rustig voorbereiden op haar bevalling.

Over de baby van Marieke gesproken. Volgens haar is haar toekomstige zoon geen druktemaker. "Hij lijkt meer op m'n vriend", aldus Marieke voor de camera's van RTL Boulevard. In de video hieronder vertelt de hoogzwangere Marieke over hoe het met haar gaat.

Marieke
lees ook:
Marieke Elsinga gaat met zwangerschapsverlof: 'Beetje sad van'

Baby Marieke Elsinga is geen druktemaker: 'Lijkt meer op m'n vriend'

02:37

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore