Ga naar de inhoud
Entertainment

Kijkers Expeditie Robinson helemaal klaar met Chatilla van Grinsven: 'De Verraders paste beter bij haar'

Chatilla van Grinsven in Expeditie Robinson Beeld © RTL/Expeditie Robinson

De kijkers van 'Expeditie Robinson' hebben het helemaal gehad met Chatilla van Grinsven (31). De basketballer is volgens hen 'overheersend' en een 'bitch'. ''De Verraders' paste beter bij haar', valt te lezen op Twitter.

"Ik vond Chatilla altijd wel leuk. Tot vandaag..."

Chatilla heeft de afgelopen tijd in Team Groen allemaal vrouwen naar huis gestuurd. En na Susan Radder, Kirsten Westrik en Laura Vlasblom, moest gisteren Liza Sips het eiland verlaten. Hoewel Chatil Liza nog wilde sparen, stemde ze haar toch keihard naar huis. De koelbloedige Shownieuws-deskundige kreeg met moeite de woorden: "Ik ga je missen", over haar lippen. 

Liza
Lees ook:
Liza Sips zei ja tegen Expeditie Robinson door voorstadium baarmoederhalskanker

De kijkers krijgen de rillingen over het lijf bij het zien van Chatilla en haar gekonkel. 'Chatilla is een Judas', zegt een kijker. 'Jeeezus, wat is die Chatilla irritant!!!!!' schreeuwt iemand anders het uit. De fans van Chatilla nemen in rap tempo af. 'Ik vond Chatilla altijd wel leuk. Tot vandaag...', schrijft een teleurgestelde fan. Voor de overgebleven Chatilla-fans kunnen de volgende tweets als schokkend worden ervaren. 

'Zwakste schakel’ naar huis gestuurd bij Eilandraad

02:51
Laura
Lees ook:
Laura vertelt wat er precies mis was met haar gezondheid in Expeditie Robinson

In het voorstukje van volgende week gaat Harry Piekema, bekend van de Albert Heijn-reclames, de confrontatie met de basketballende Shownieuws-deskundige aan. Expeditie Robinson zie je elke maandag om 20.30 uur bij RTL 4 en kijk je terug bij Videoland.