Ga naar de inhoud
Entertainment

Soy Kroon: 'Ik ben enig kind, maar was ooit een tweeling'

Soy Kroon Beeld © ANP

Soy Kroon (27) vertelt in de podcast '30 MINUTEN RAUW' over het verlies van zijn broertje of zusje. De acteur legt uit dat hij enig kind is, maar in de buik nog een tweelingbroertje of -zusje had.

"Ik ben de enige die het heeft overleefd"

Wanneer de presentator van de podcast, Ruud de Wild, Soy vraagt of hij broertjes of zusjes heeft, antwoordt de acteur dat hij enig kind is. "Maar ik was ooit een tweeling in de buik", voegt hij hieraan toe. "Ik ben de enige die het heeft overleefd." Of Soy een broertje of zusje zou hebben gehad, laat hij in het midden.

(tekst gaat door onder de foto)

Soy
Kijk ook:
Soy Kroon stelt trouwplannen met Holly Mae voorlopig uit: 'We hebben het druk zat'

Ruud vraagt zich vervolgens af of hij weleens 'iemand' heeft gemist in zijn leven, aangezien hij enig kind is. "Ja, toen mijn ouders uit elkaar gingen toen ik vijftien was", vertelt hij. "Toen merkte ik wel dat ik jaloers was op klasgenoten die broers en zussen hadden." Om die reden wilde hij als kind ook graag bij deze klasgenoten over de vloer komen. "Dan dacht ik wel: wat jammer dat ik dat niet heb of niet ken." Dat gevoel werd heftiger op het moment dat Soy zich eenzaam voelde. "Zeker in die tijd zat ik in mijn eentje op mijn zolderkamer en had ik het graag met iemand willen delen", blikt hij terug op de scheiding van zijn ouders. 

Dat zijn moeder en vader uit elkaar zijn gegaan, daar heeft hij minder moeite mee: "Ik was blij toen ze gingen scheiden. Daarna was er een soort opluchting." 

De hele podcast beluister je via Spotify of je favoriete podcastapp.

Soy
Lees ook:
Soy Kroon heeft last van duimschaamte: 'Soort gedrocht'

Soy Kroon en Holly Mae Brood maken zich op voor een huwelijk

02:11