Ga naar de inhoud
Entertainment

Marvel toont vrouwelijke opvolger Black Panther in nieuwe trailer

Letitia Wright als Black Panther Beeld © Screenshot YouTube Marvel Studios

Marvel-fans zijn lyrisch over de nieuwe trailer van 'Black Panther: Wakanda Forever'. Aan het eind is voor het eerst te zien dat de opvolger van Chadwick Boseman een vrouw is. En de fans die de comics kennen, weten precies wie.

Chadwick is voor de fans onvervangbaar als T'Challa. Marvel geeft na zijn overlijden dan ook aan dat niemand zijn rol overneemt. Een opvolger van Black Panther, die net als koning T'Challa vecht voor Wakanda, komt er echter wel.

In de Black Panther-stripboeken wordt Shuri, het zusje van T'Challa, de eerste vrouwelijke Black Panther. En precies die verhaallijn volgen de filmmakers nu ook, blijkt uit de nieuwe trailer. Dit voorspelt dat het actrice Letitia Wright is die je aan het eind van de trailer in een vrouwelijk Black Panther-kostuum ziet. 

Makers
Lees ook:
Makers Black Panther wilde rol overleden acteur niet weggeven

Verder wordt in de nieuwe trailer duidelijk dat Winston Duke terugkeert als M'Baku, de leider van Wakanda's Jabari-stam. Je kunt de trailer van Black Panther: Wakanda Forever hieronder bekijken. De langverwachte sequel verschijnt deze herfst, op 11 november, in de bioscoop. 

Black
Lees ook:
Black Panther-regisseur werd verward met bankovervaller