Ga naar de inhoud
Entertainment

Overmoedige Miljoenenjacht-speler verspeelt kans: 'Mager gevulde koffer'

Beeld © Talpa/SBS aflevering 2 oktober 2022

In 'Miljoenenjacht' vertrekken regelmatig kandidaten met flinke bedragen, maar voor Wouter komt deze droom niet uit. Hij weet in de aflevering van zondagavond razendsnel álle hoge bedragen weg te spelen, tot grote verbazing van de kijkers. Zij ergeren zich aan zijn overmoedigheid en hebben vooral erg veel medelijden met de thuiswinnaar.

"Dit was niet eens een tonnenjacht"

In Miljoenenjacht staan elke week miljoenen euro's op het spel. Voor de thuiswinnaars is het van belang dat de kandidaat in de studio een mooi bedrag wint, omdat het ook het bedrag is dat zij ontvangen. De thuiswinnaars van deze aflevering hebben pech, want kandidaat Wouter neemt maar al te graag risico’s en weet daardoor binnen no-time alle hoge bedragen weg te spelen.

Uiteindelijk houdt hij 21.000 euro over. Een mooi bedrag, maar voor de Miljoenenjacht-standaard een tikkeltje aan de lage kant.

Winston
Lees ook:
Winston overvalt oververhit koppel Miljoenenjacht: 'Bezig in slaapkamer'

Linda ziet het met lede ogen aan. "Ik hoop dat de gelukkige thuiswinnaar wel gekeken heeft en niet Winston ziet en denkt: de tonnen gaan me om de oren vliegen." Ook Winston Gerschtanowitz, die langs gaat bij de thuiswinnaar, voelt zich een tikkeltje bezwaard. "Ik ben de ene week op pad met een koffer met tonnen en de andere keer met een ietwat mager gevulde koffer van 21.000 euro."

Aandoenlijk
Lees ook:
Aandoenlijk belletje in Miljoenenjacht: vrouw verrast vriend met geldbedrag

De thuiswinnaars lijken niet heel enthousiast over de prijs: zij nemen het bedrag zonder blikken of blozen aan. De kijkers thuis kunnen het niet laten om te fantaseren over wat de winnaars met het 'lage' bedrag kunnen doen.

Miljoenenjacht is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. De aflevering kun je hier terugkijken.