Ga naar de inhoud
Entertainment

Joes Brauers keert niet terug in Dagboek van een Herdershond

Beeld © ANP

Joes Brauers (23) keert komend voorjaar niet terug in de musical 'Dagboek van een Herdershond'. De acteur vindt het na ruim tachtig voorstellingen 'een afgerond project', zo vertelt hij in 'De Telegraaf'.

"Het wordt nu weer tijd voor een nieuw verhaal"

"Ik heb de rol van de kapelaan Erik Odekerke in de reprise van de tv-serie met veel plezier vervuld, maar het wordt nu weer tijd voor een nieuw verhaal", vertelt Joes. "Het was echt te gek om deze hoofdrol te spelen. Toen ik 21 jaar was, werd ik gevraagd voor die belangrijke rol. Met veel plezier kijk ik terug. Het heeft me ook veel opgeleverd."

Musical
Lees ook:
Musical Dagboek van een Herdershond mogelijk volgend jaar terug

Toch is het klaar voor de acteur. "Overigens ga ik beslist volgend jaar zelf een keer naar de voorstelling kijken om het als toeschouwer zelf te ervaren."

Simone
Lees ook:
Simone Kleinsma geeft musical Dagboek van een Herdershond 5 sterren

Dagboek van een Herdershond, gebaseerd op de gelijknamige tv-serie uit de jaren 70, ging afgelopen zomer in première in het MECC Maastricht. Komend voorjaar keert de productie terug op dezelfde locatie. Thomas Cammaert neemt de rol van Joes over. Verder zijn onder anderen Angela Schijf, William Spaaij, Suzan Seegers, Nandi van Beurden en Anne-Mieke Ruyten in de musical te zien.

Bron: ANP/RTL Boulevard