Ga naar de inhoud
Entertainment

Goed nieuws voor Grey's Anatomy-fans! Actrice hint op spin-off

Jesse Williams in 'Grey's Anatomy' Beeld © ABC

'Grey's Anatomy'-actrice Sarah Drew (41) hint op een mogelijke spin-off van de serie. In 'Entertainment Tonight' vertelt Sarah dat ze er in ieder geval voor open staat.

"Jesse en ik zijn allebei heel duidelijk geweest over hoe graag we zoiets zouden zien gebeuren" 

Haar rol als Dr. April Kepner is al een lange tijd groot favoriet onder de liefhebbers van het medische dramaverhaal. Ook haar romance met Jackson Avery, gespeeld door Jesse Williams, is een geliefde verhaallijn. Het is dan ook niet zo gek dat de actrice regelmatig gevraagd wordt naar een spin-off. De acteurs zien het zelf beiden in ieder geval zitten: "Jesse en ik zijn allebei heel duidelijk geweest over hoe graag we zoiets zouden zien gebeuren." 

Ellen
Lees ook:
Ellen Pompeo uit kritiek op Grey's Anatomy: 'Minder belerend'

Niet alleen in het fictieve verhaal, maar ook in het echte leven kunnen de twee het goed met elkaar vinden. "We werken graag samen. We houden van die relatie en van elke kans om ze samen op het scherm te zien. Ik denk dat veel mensen daar blij mee zouden zijn." Of de comeback al gepland staat, weet de actrice niet. "We zullen zien. (...) Maar toen ik plotseling terugkwam voor de 400e aflevering, duurde het ongeveer drie weken voordat we zeiden dat we zouden draaien. Dus je weet maar nooit! Die deur staat altijd open." 

Grey's
Lees ook:
Grey's Anatomy-ster kreeg lichamelijke klachten na plotselinge bekendheid

Bridget Maasland heeft in 300 dagen 400 afleveringen Grey's Anatomy gezien

03:48
Bron: RTL Boulevard