Ga naar de inhoud
Entertainment

Partners K3'tjes Marthe en Julia reizen met hen mee

Paul Voor Je Neus: zo lost K3 afwezigheid Hanne op

08:40

Het leven van Julia Boschman (20) is enorm veranderd nu ze onderdeel is van K3. Iets wat het afgelopen jaar niet veranderd is, is de liefde voor haar vriend Ben. In een nieuwe aflevering van 'Paul Voor Je Neus' geeft ze een update over haar relatie.

"Als wij moeten blijven slapen in een hotel, blijft hij gewoon bij mij slapen"

"Eigenlijk zien we elkaar echt genoeg", antwoordt de zangeres als onze online reporter Paul Barewijk over haar liefdesleven begint. "Ook als wij weleens moeten blijven slapen in een hotel, dan blijft hij gewoon bij mij slapen."

Julia haar vriend woont net als zij in Bergen op Zoom, dus zodra ze thuis is, zijn ze gewoon bij elkaar. "Dus eigenlijk zien we elkaar heel veel en is ‘ie nog steeds gewoon supertrots."

Sarita
Lees ook:
Sarita Lorena uit Beste Zangers leerde beter Nederlands door K3-liedjes

Ook Marthe is gelukkig in de liefde. Ze stapt onlangs zelfs in het huwelijksbootje. "We zijn veel weg van huis, maar ze gaan heel vaak mee naar het hotel in het weekend", vertelt de zangeres. "Het is gewoon heel moeilijk, onze agenda ligt al voor meer dan een jaar vast. Wij kunnen niet zeggen: volgend weekend kom ik toch niet, want mijn man is plots vrij."

Als Paul vervolgens naar het aanzoek vraagt, geeft Marthe aan dat ze dat liever privé wil houden. "Dat is geheim. Dat is iets onder ons", geeft ze aan.

Marthe
Lees ook:
Marthe uit K3 furieus na uitlekken huwelijk: 'Moest geheim blijven'