Ga naar de inhoud
Entertainment

Andy en Melisa geven niks om haatreacties: 'Geen negativiteit'

Beeld © ANP

Andy van der Meijde (43) en Melisa Schaufeli (42) maken zich niet druk om eventuele negatieve reacties op sociale media, naar aanleiding van hun nieuwe realityserie. Dat zegt Melisa vrijdagochtend in 'De Telegraaf'. "Ik geef niks om meningen van anderen. Mensen die zelf geen leven hebben en vanachter hun computer kritiek leveren zijn de laatsten waar je je druk om moet maken", aldus Melisa.

"Van je familie en vrienden moet je het hebben en de rest moet je eigenlijk niet boeien"

Melisa en Andy vragen vrienden en familie ook niet door te sturen wat over hen geschreven wordt. "Ik hoef geen negativiteit in mijn leven. Van je familie en vrienden moet je het hebben en de rest moet je eigenlijk niet boeien." Dat is een les die Melisa ook aan haar kinderen meegeeft. "Ik ben wel benieuwd hoe dat bij hen gaat als puntje bij paaltje komt. Aan de andere kant: ze moeten toch leren dat de wereld hard kan zijn."

Hans
Lees ook:
Hans Klok en Andy van der Meijde niet blij met stop op gokreclames

In hun nieuwe realityserie Andy & Melisa, waarvan de eerste aflevering vrijdagavond op SBS te zien is, gaan de twee een Spaans avontuur aan. Zij verbouwen een woning in Spanje om die daarna te gaan verhuren. "Uiteraard zullen de bekende ruzietjes niet ontbreken", laat Melisa weten.

Andy
Lees ook:
Andy van der Meijde en Mocro Maffia-ster achtervolgd tijdens opnames

De oud-voetballer en zijn vrouw waren van 2014 tot 2017 al te zien met hun eigen reallifesoap. De nieuwe reeks telt acht afleveringen.

Andy
Lees ook:
Andy van der Meijde wil internationaal met eigen Youtube-serie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore