Ga naar de inhoud
Entertainment

Harry Styles-film moet het afleggen tegen Soof 3

Don't Worry Darling Beeld © Warner Bros. Pictures International Holland

De thriller 'Don't Worry Darling', met acteur en zanger Harry Styles (28) in de hoofdrol naast Florence Pugh (26), stond de afgelopen week op de tweede plek van best bezochte bioscoopfilms in Nederland. In totaal kochten al 64.000 mensen een kaartje voor de film, maakte distributeur Warner Bros. donderdag bekend. De best bezochte titel is daarmee nog steeds de Nederlandse romantische komedie 'Soof 3.'.

Het aantal bezoekers van Don't Worry Darling was hoger geweest als de keuring van de Kijkwijzer niet 16 jaar en ouder was geweest. Bioscopen moesten de afgelopen dagen vooral veel jonge vrouwelijke fans van Harry Styles teleurstellen die niet naar binnen mochten om die reden. Als een bioscoop wel een bezoeker van onder de 16 jaar naar een film met deze keuring stuurt, kan het theater een hoge boete krijgen.

Harry
Lees ook:
Harry Styles breekt record met As It Was in Amerikaanse hitlijst

Ook de posters van de film zijn erg gewild. In veel bioscopen zijn de affiches, met Harry erop, ontvreemd. 

Zo begon de imposante carrière van Harry Styles

02:22

De film vertelt over Alice (Florence Pugh) en Jack (Styles) die worden opgenomen in een perfecte woongemeenschap Victory. Bewoners hebben hier het perfecte leven, mits zij zich aan de regels van de charismatische oprichter Frank (Chris Pine) houden. Al voor de première was er nogal wat om de film te doen.

'Harry
Lees ook:
'Harry Styles spuugde niet op Chris Pine'
Bron: ANP/RTL Boulevard