Ga naar de inhoud
Entertainment

Astrid Joosten zette advocaat in tegen sekslijn na misbruiken naam

Astrid Joosten Beeld © ANP

Astrid Joosten (64) heeft in de jaren tachtig een advocaat ingezet om te zorgen dat een sekslijn waar haar naam werd misbruikt verdween. Dat vertelt ze woensdagavond in 'De Avondshow met Arjen Lubach'.

"Ik wist het aanvankelijk niet, maar er bleek een 06-lijn te zijn en als je die belde - ik heb dat zelf ook één keer gedaan - dan kreeg je te horen: hallo, met Astrid Joosten"

"Ik wist het aanvankelijk niet, maar er bleek een 06-lijn te zijn en als je die belde - ik heb dat zelf ook één keer gedaan - dan kreeg je te horen: hallo, met Astrid Joosten", vertelt de BNNVARA-coryfee lachend. "Zal ik jou eens vertellen wat er achter de schermen allemaal gebeurt? En zinnen als: jullie zien mij wel keurig achter die desk zitten, maar onder die tafel..."

Astrid
Lees ook:
Astrid Joosten na flink veel uitstel eindelijk getrouwd

Astrid vond het geen fijn idee dat 'iemand hier geld mee liep te verdienen'. "Dus dat werd advocatenwerk, aldus de presentatrice. Daardoor verdween '06-ASTRIDJOOSTEN' uit de lucht.

De presentatrice was te gast in het programma omdat het nieuwe seizoen van spelprogramma 2 voor 12 begint. De quiz is elke vrijdagavond te zien bij de NPO.

Astrid
Lees ook:
Astrid Joosten na flink veel uitstel eindelijk getrouwd