Ga naar de inhoud
Entertainment

Marieke 'on fire' in ICSYV, heeft voor het eerst (bijna) alles goed

I Can See Your Voice Beeld © I Can See Your Voice/RTL

Marieke Elsinga (36) worstelt al vier seizoenen met de vraag: wie kan er zingen en wie bedondert de boel in 'I Can See Your Voice'. De presentatrice heeft het vaker fout dan goed, maar in de aflevering van afgelopen woensdag weet ze iedereen te verbazen.

"Ik zit er ook een beetje voor de entertainment"

Buddy Vedder versterkt woensdagavond het panel en heeft zich goed voorbereid en is tot de conclusie gekomen vooral niet naar Marieke te luisteren, zo vertelt hij aan begin van de aflevering. "Marieke is altijd heel overtuigend en dat moet je dus net niet zijn", aldus Buddy. "Dat is mijn tactiek voor vandaag."

Marieke trekt een verbaasd gezicht, maar snapt haar collega ook wel. "Ja, maar weet je: ik zit er ook een beetje voor de entertainment", lacht de radio-dj het weg. "Ook ter ondersteuning van Fred. Dus ik ga natuurlijk ook vanavond weer mijn best doen en kijk maar wat je ermee doet."

Fred
Lees ook:
Fred van Leer doet verbazingwekkende onthulling in I Can See Your Voice

Toch weet Marieke zichzelf, en de rest in de studio, te verbazen tijdens de aflevering door maar liefst zes kandidaten goed in te schatten. En daar heeft Buddy niet op gerekend. Want voor de onthulling van De Swinging Sisters belooft hij nog zijn schoen op te eten als Marieke het wéér goed heeft. "Hij smaakte taai kan ik je zeggen.

Domper voor panelleden na finaleduet met Buddy Vedder

03:50
Marieke
Lees ook:
Marieke en Fred buitenspel gezet door schoonzusjes Trijntje en Edsilia in I Can See Your Voice

I Can See Your Voice is tegenwoordig op woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland.