Ga naar de inhoud
Entertainment

Kijkers Steenrijk, straatarm hebben commentaar op rommelig huis

Beeld © SBS/Steenrijk, straatarm 28 september 2022

In de nieuwste aflevering van 'Steenrijk, straatarm' ruilt ondernemer Frankie samen met zijn verloofde Amber van huis en haard met het gezin van Michael en Samantha. Laatstgenoemden krijgen van een paar kijkers commentaar over hoe ze hun huishouden runnen.

"Ik vind het jammer en erg om te zien dat er zoveel kapot is"

De 25-jarige Frankie laat het breed hangen. Samen met influencer MoBicep runt hij een goedlopend bedrijf in voedingssupplementen. Met verloofde Amber woont hij in een riante villa over de grens in België. Zijn inkomen gecombineerd met Ambers belangrijke functie in het bedrijf van haar vader zorgt voor genoeg geld in het laatje, waardoor ze wekelijks € 1500 kunnen uitgeven. 

In het Brabantse plaatsje Rijen wonen Michael en Samantha met hun vier kinderen Jaco, Jason, Jamilla en Jichelle. Door gezondheidsproblemen belandt het gezin in de schulden en hun sjoemelende bewindvoerder brengt Michael en Samantha nog verder in de problemen. Nu moeten ze met z'n zessen rondkomen van € 100 per week. 

Deze
Lees ook:
Deze influencer duikt op in nieuwe aflevering Steenrijk, Straatarm

Amber is ontdaan door de vuilniszakken tegen de ramen om het licht tegen te houden en de beschadigingen in huis. "Ik vind het jammer en erg om te zien dat er zoveel kapot is. De deuren zijn ook aan vervanging toe. We kunnen ons dat helemaal niet voorstellen, de muren zo kapot." Ze kan zich maar nauwelijks voorstellen om geen geld te hebben voor een stukadoor. 

De kijkers thuis vinden er wat van. Sommigen noemen het huis rommelig en vinden dat Michael en Samantha ondanks hun fysieke beperkingen weleens met een sopdoek door het huis mogen gaan.

27-jarige
Lees ook:
27-jarige miljonair moet rondkomen van 50 euro in Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Kijk de aflevering hier terug.