Ga naar de inhoud
Entertainment

Ryan Reynolds en Hugh Jackman geven 'uitleg' over rol Wolverine in Deadpool

Ryan Reynolds en Hugh Jackman Beeld © YouTube-kanaal Ryan Reynolds

Ryan Reynolds (45) en Hugh Jackman (53) hebben in een video 'uitleg' gegeven over de rol van Wolverine in de derde 'Deadpool'-film die in 2024 uit moet komen. Het personage, gespeeld door Hugh, was aanvankelijk voor het laatst te zien in zijn eigen film 'Logan' uit 2017. De gelijknamige gemuteerde superheld, die daarin al op leeftijd was, overleed aan het einde van de film.

"Logan speelt zich af in 2029, dat staat hier compleet los van. Logan stierf in Logan, daar komen we niet aan"

"Jullie hadden vast veel vragen, ik had ook veel vragen", zegt Hugh. "Maar geen zorgen, we gaan ze nu allemaal beantwoorden. Bijvoorbeeld: hoe is Wolverine nog in leven na Logan?" Ryan stelt fans gerust dat er niet gerommeld is met de tijdlijn. "Logan speelt zich af in 2029, dat staat hier compleet los van. Logan stierf in Logan, daar komen we niet aan", verzekert hij.

Hugh
Lees ook:
Hugh Jackman speelt Wolverine in nieuwe Deadpool-film

Hoe het dan wel zit, wordt in het komische filmpje echter niet duidelijk. "Wat er in onze film gebeurt, is dat deze twee gasten...", begint Ryan, voordat zijn stem wordt gedempt en in plaats daarvan 'Wake Me Up Before You Go Go van Wham!' wordt afgespeeld. In de tussentijd blijven de twee acteurs met drukke handgebaren en intense blikken 'uitleggen' hoe de wereld van de superhelden eruitziet in de derde Deadpool-film.

Ryan en Hugh eindigen hun video al klappend en bedanken daarbij Marvel-filmbaas Kevin Feige, die eindverantwoordelijke is voor het filmuniversum van de superhelden.

Blake
Lees ook:
Blake Lively in verwachting van vierde kind met Ryan Reynolds