Ga naar de inhoud
Entertainment

Daar is 'ie weer: Gordon staakt Instagram-pauze na maar liefst zes dagen

Gordon Beeld © ANP

Voor iedereen die Gordon (54) ontzettend mist op het moment: geen zorgen! Nog geen week geleden kondigt Gordon zijn vertrek van 'the Gram' aan, maar Gordon is na een korte pauze van Instagram weer terug op het sociale platform.

Heel even is het stil rondom Gordon en zijn leven vol enerverende dingen, zoals zijn afvalrace en liefdesleven dat altijd wel een nieuw hoofdstuk krijgt. Zijn hondjes Toto en Rocco hangen in de tussentijd nog wel in de 'online' lucht.

Voor alle mensen die de afgelopen zes dagen continu denken: waar is Gordon nou? De beste man is dus weer terug! Alhoewel er nog geen nieuw bericht te zien is. Zijn laatste bericht is nog steeds het noodgedwongen besluit om zijn Blushing-zaak in Blaricum te sluiten. Een horecazaak die veel mensen uit Blaricum volgens Goor echt als een begrip beschouwen, aldus hijzelf.

Gordon
lees ook:
Gordon gooit deur media dicht: wil nooit meer interviews doen

Gordon kondigt onlangs aan dat hij helemaal klaar is met de media en dat hij 'nooit meer' interviews wil geven. Sindsdien komt de presentator vooral in de publiciteit met het nieuws dat hij niet meer in de publiciteit wil komen. Het is wachten op een groots en meeslepend interview waarin Goor nog één keer (of wéér een keer) alles vertelt, met de eerste de beste Dyantha Brooks tegenover hem in een leeg theater.

Voorlopig is een dergelijk interview nog niet aangekondigd. In de video hieronder is in ieder geval te zien dat Gordon de mediadeur tot een nader te bepalen moment dichtgooit. Al weten we allemaal dat 'ie gewoon nog op een klein kiertje staat. Welcome back Gordon!

Gordon
lees ook:
Gordon legt ongezonde levensstijl op de weegschaal: 'Al 20 kilo kwijt'

Gordon gooit deur media dicht: wil nooit meer interviews doen

04:54