Ga naar de inhoud
Entertainment

Deze influencer duikt op in nieuwe aflevering Steenrijk, Straatarm

Arm gezin Steenrijk, Straatarm Beeld © SBS6: Steenrijk, Straatarm Seizoen 8, aflevering 2

Het is woensdag en dat betekent dat er vanavond een nieuwe aflevering 'Steenrijk, Straatarm' op de buis is. Sommige kijkers reageren waarschijnlijk verrast wanneer ze dit bekende gezicht voorbij zien komen: de 25-jarige influencer Frankie doet namelijk samen met zijn verloofde Amber mee en zal een weekje met een arm gezin ruilen van huis.

Frankie ken je onder andere van zijn bedrijf in voedingssupplementen dat hij samen met een andere influencer, MoBicep, runt. Hoewel hij met zijn grote liefde Amber geniet van een leven vol luxe in het Belgisch Meerle, moet hij in deze aflevering zijn riante villa omruilen voor een Brabants onderkomen in het plaatsje genaamd Rijen. Daar woont een gezin van zes, bestaande uit moeder Samantha, vader Michael en de kinderen Jaco, Jason, Jamilla en Jichelle. Vanwege de gezondheidsproblemen van zowel Michael als Samantha heeft het gezin te maken met grote schulden. Om deze reden moeten ze rondkomen van 100 euro per week. Frankie en Amber hebben in hetzelfde tijdsbestek echter 1500 euro te besteden samen. 

27-jarige
Lees ook:
27-jarige miljonair moet rondkomen van 50 euro in Steenrijk, Straatarm

Amber is tijdens de opnames zwanger van haar eerste kind met Frankie. Inmiddels zijn de twee op 13 september trotse ouders geworden van hun zoontje Dayn den Ridder. Binnenkort zullen de twee tortelduifjes gaan trouwen.

Kijkers
Lees ook:
Kijkers Steenrijk, Straatarm verbaasd over 'karige' bijdrage rijk gezin

Benieuwd of Frankie en Amber zich staande kunnen houden zonder alle luxe? Steenrijk, Straatarm is vanavond om 20.30 uur te zien op SBS6. Maak hieronder alvast kennis met het arme gezin.