Ga naar de inhoud
Entertainment

Robin Martens was liever niet bekend geweest door alle haatreacties

Robin Martens Beeld © ANP

Je zou het misschien niet denken, maar Robin Martens (30) is van mening dat ze liever geen 'beroemdheid' is, nu ze weet wat de gevolgen daarvan zijn. Dat zegt Robin in een interview met 'Brandpunt+'.

"Ik heb van alles voorbij zien komen"

Nederland maakt kennis met Robin als zij op jonge leeftijd te zien is als Rikki in Goede Tijden, Slechte Tijden, de langstlopende soapserie van ons land. Haar medewerking aan het programma heeft Robin geen windeieren gelegd, gezien ze aan talloze andere programma's mee heeft gedaan door haar verworven bekendheid.

Robin
lees ook:
Robin Martens wil tweede kindje: 'Begint te kriebelen'

Toch is Robin, die tegenwoordig als influencer door het leven gaat, zich ook bewust van de keerzijde die alle roem met zich meebrengt. "Ik roep weleens: als ik had geweten wat bekendheid met zich meebracht had ik het niet gedaan. Dat is dubbel, want ik wilde al van jongs af aan dansen, zingen en acteren", legt de actrice uit in het interview.

"Ik heb van alles voorbij zien komen", zegt Robin over de haatreacties die haar kant op geslingerd zijn. "Je acteert slecht. Je hebt een paardenbek. Je kunt niet dansen", zijn een paar voorbeelden die ze noemt. Met dit interview hoopt ze meer bewustwording te creëeren rondom het onderwerp pesten. Ook hoopt ze dat jongeren van jongs af aan wordt geleerd om van zichzelf te houden. "Het zou goed zijn als we jonge kinderen op de basisschool al meer leren over zelfverzekerdheid en zelfliefde. Dat kan je bij verschillende tegenslagen helpen.”

Robin
lees ook:
Robin Martens openhartig over lichaam jaar na geboorte dochter: 'Niet de oude'

Robin is al een tijdje moeder van haar dochtertje Makena, van wie ze eerst niets op Instagram deelt, maar nu juist álles. Haar zwangerschap is vanaf moment één voor de actrice 'een blessing' na een lastige periode. Meer daarover vertelt Robin zelf in onderstaande video.

Zwangerschap Robin Martens na lastige periode 'een blessing'

00:32