Ga naar de inhoud
Entertainment

Déze actrices keren niet terug in House of the Dragon

Beeld © ANP

In 'Game of Thrones' moesten kijkers geregeld afscheid nemen van geliefde personages en in de HBO-spinoff 'House of the Dragon' blijkt dat niet anders te zijn. Milly Alcock (22) en Emily Carey (19) zijn namelijk voorlopig niet meer te zien in de serie, zo onthult scriptschrijver Ryan Condal in gesprek met 'Variety'.

"Dat is nog geen onderdeel van het verhaal dat we willen vertellen"

In de zesde aflevering van de Game of Thrones-spinoff worden de jongere versies van de personages die Milly en Emily spelen vervangen door oudere acteurs. Dit gebeurt als gevolg van een sprong van tien jaar die de serie maakt. Ryan zegt dat de twee actrices wellicht weer te zien zullen zijn als de verouderde personages een flashback naar hun jeugd krijgen. "Maar ik weet het nog niet. Dat is nog geen onderdeel van het verhaal dat we willen vertellen. We zijn daar nu niet mee bezig."

Kardashians
Lees ook:
Kardashians duiken op in House of the Dragon-parodie

Ryan haalt in het interview eveneens aan dat in de originele serie Game of Thrones-flashbacks ook niet voorkwamen. "Maar misschien kunnen we dat in House of the Dragon wel eens doen", vervolgt hij. "We moeten alles nog een beetje uitvinden. De deur is in ieder geval nog niet helemaal dicht."

Kijkers
Lees ook:
Kijkers spotten montagefout in House of the Dragon

House of the Dragon telt tien afleveringen en speelt zich zo'n tweehonderd jaar voor de gebeurtenissen uit Game of Thrones af. Elke aflevering kostte bijna twintig miljoen dollar. De hoofdrollen zijn onder anderen voor Matt Smith, Paddy Considine, Olivia Cooke en Emma D'Arcy. Een tweede seizoen is al aangekondigd.

Carice
Lees ook:
Carice van Houten ziet rolletje in House of the Dragon wel zitten