Ga naar de inhoud
Entertainment

Dit krijgen we te zien in tweede seizoen De Bevers

Aran on Tour: Bevers bedanken Angela de Jong voor extra Televizier-aandacht

11:46

John de Bever (57) krijgt die lach niet meer van zijn gezicht. De zanger is met zijn realityprogramma 'De Bevers' genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Een mooi moment voor onze entertainmentdeskundige Aran Bade (37) hem daarom eens rond te rijden in een nieuwe aflevering van 'Aran on Tour'.

"De afspraak staat, maar ik ben zó bang"

John valt op als hij in 2021 meedoet aan Expeditie Robinson en op het eiland de ene na de andere botte opmerking en gewaagde grap uit zijn mond komt. Ook RTL ziet de ster van de volkszanger stijgen en biedt hem daarom een eigen realitysoap aan, waarvan binnenkort alweer het tweede seizoen verschijnt.

Net als in de eerste reeks begint John de dag in boxershort op de bank met in zijn linkerhand een kop koffie en in zijn rechterhand de afstandsbediening. Tussen het verwijderen van zijn kalknagels en wat prikjes botox door gaat het olijke duo dit seizoen ook investeren in een frietkraam in Kroatië en ondergaat Kees een haartransplantatie. Al heeft Kees zelf nog zo zijn twijfels...

John
Lees ook:
John de Bever aan de botox: 'Ben de oude versie van George Clooney'

"Ik ben zó bang", vertelt hij aan Aran. "Ik heb een voorgesprek gehad en viel al flauw bij het voorgesprek. Ik word nou al misslijk als ik eraan denk. Maar als ik mezelf op tv zie... Ik wist helemaal niet dat het zo erg was. De afspraak staat, maar ik ben zó bang."

Kees is dus langzamerhand net zo’n ster aan het worden als John. Sprake van jaloezie is er onderling niet. John vindt het juist leuk dat zijn grote liefde en rechterhand eindelijk in de spotlights staat. "Die heeft veertien jaar achter de schermen gewerkt. Niemand kende hem, dus ik vind het wel leuk dat ze Kees zien."

John
Lees ook:
John de Bever over realitysoap: 'Leuk dat Kees gezien wordt'

Zijn man moet wel nog even wennen aan alle aandacht, al vindt hij het 'echt leuk'. "Mensen zijn allemaal lief. En mensen leven allemaal zo mee", vertelt hij.

Aran reed eerder Jan de Hoop naar zijn allerlaatste werkdag bij het RTL Nieuws en sprak hem over zijn toekomstplannen. Bekijk die video hieronder: 

Aran on Tour: Jan de Hoop ziet overstap naar Omroep MAX wel zitten

08:57