Ga naar de inhoud
Entertainment

Sylvie Meis neemt het op voor man Niclas na kritiek op kapsel

Sylvie Meis en Niclas Castello Beeld © ANP

Sylvie Meis (44) weet het grote publiek keer op keer te verbluffen met haar glamoureuze looks, maar deze keer is het haar man Niclas Castello (44) die met zijn uiterlijk voor opengevallen monden valt. Zijn nieuwe coupe valt namelijk niet bij iedereen in de smaak.

"Hij doet het omdat ik het zo mooi vind"

Niclas zorgt met zijn volle haardos en lange lokken voor veel commotie. Zo vindt menigeen dat hij naar de kapper moet, maar gelukkig voor Niclas heeft Sylvie het laatste woord. "Ik vind het mooi, dus ik zeg tegen hem dat hij niet naar de kapper hoeft", zegt ze tegen het Duitse blad Bild

 

Sylvie
Lees ook:
Sylvie Meis en man leven apart van elkaar: 'Modern marriage'

Sylvie onthult dat ze deze 'wilde look' in combinatie met zijn baard fantastisch vindt. Door haar enthousiasme stelt hij een bezoekje aan de kapper nog even uit. "Ik hou ervan. Hij doet het omdat ik het zo mooi vind." Dat Sylvie hiermee bewijst dat er in een huwelijk sprake is van onvoorwaardelijke liefde, moge duidelijk zijn. Inmiddels zijn de tortelduifjes zo'n twee jaar getrouwd. Op Instagram blikte ze onlangs terug op de mooiste dag van haar leven:

Sylvie
Lees ook:
Sylvie Meis viert tweejarig huwelijk: 'Ik hou van jou'

Sylvie Meis geniet van peperdure jetsetvakantie met liefje

01:49