Ga naar de inhoud
Entertainment

De Bevers trekken zich niets aan van kritiek Angela de Jong

Aran on Tour: Bevers bedanken Angela de Jong voor extra Televizier-aandacht

11:46

Na het tellen van alle stemmen mag RTL Boulevard onlangs bekendmaken dat 'Even Tot Hier', 'De Bevers' en 'Jachtseizoen' dit jaar genomineerd zijn voor de Gouden Televizier-Ring. Traditiegetrouw zorgen de nominaties ook dit jaar weer voor de nodige ophef. Het knaagt aan critici, onder wie Angela de Jong (46), dat de 'De Bevers' geen knallend kijkcijferkanon is. Onzin, aldus de heren in kwestie.

"Je kan doen wat je wil, maar het publiek bepaalt"

In een nieuwe aflevering van Aran on Tour reageert het duo op alle kritiek. Als Aran begint over Angela de Jong, antwoordt de zanger meteen dat ze wel een beetje voor Even Tot Hier is - iets waar zij overigens open voor uitkomt.

Spaanse
Lees ook:
Spaanse appartement John de Bever verkocht: 'Feest in huize Bever!'

Dat de columnist van het Algemeen Dagblad hun nominatie het 'faillissement van de prijs' noemt, vindt de zanger maar 'kinderachtig'.

"De mensen hebben gestemd", reageert zijn man en manager Kees in de video. "Wij worden daar sterk door. Met 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht' hebben we echt moeten leuren bij platenmaatschappijen. Geen een radiozender draaide hem, het publiek bepaalt of het een hit wordt. Je kan doen wat je wil, maar het publiek bepaalt."

Wilfred
Lees ook:
Wilfred Genee zingt samen met John de Bever longen uit zijn lijf voor zijn vrouw Lili

Aran reed eerder Jan de Hoop naar zijn allerlaatste werkdag bij het RTL Nieuws en sprak hem over zijn toekomstplannen. Bekijk die video hieronder: 

Aran on Tour: Jan de Hoop ziet overstap naar Omroep MAX wel zitten

08:57