Ga naar de inhoud
Entertainment

Porsche Ajax-voetballer Mohamed Ihattaren in vlammen opgegaan: 'Brandstichting'

Mo Ihattaren Beeld © ANP

Nog geen dag geleden maakte de 20-jarige Ajax-voetballer Mohamed Ihattaren bekend getrouwd te zijn met zijn grote liefde, maar helaas heeft hij niet lang van zijn wittebroodsweken kunnen genieten. Afgelopen nacht is zijn grijze Porsche Panamera namelijk in vlammen opgegaan. Bronnen bevestigen dit na berichtgeving van 'De Telegraaf' aan RTL Boulevard.

De politie houdt rekening met brandstichting nadat de auto om 3 uur 's nachts in vlammen werd aangetroffen. De Porsche stond geparkeerd op de Bernadottelaan in Utrecht. Vorige week is ook de auto van Mohameds broer Yassir in brand gestoken, meldt de politie, die tevens laat weten vandaag buurtonderzoek te doen en camerabeelden te bekijken.

Voetballer
Lees ook:
Voetballer Mohamed Ihattaren in het huwelijksbootje gestapt

Mohamed speelt dit kalenderjaar bij Ajax. De club huurt hem van de Italiaanse club Juventus, waar hij in augustus vorig jaar een vierjarig contract tekende. Voor het einde van het jaar wordt bekend of de voetballer definitief naar Ajax gaat. Mohamed zou volgens De Telegraaf echter te maken hebben met bedreigingen uit criminele hoek, waardoor hij op advies van veiligheidsexperts een tijdje niet bij Ajax kon spelen: dat was volgens hen niet verantwoord. De krant meldt dat de bedreigingen zouden zijn begonnen nadat Mohamed een relatie kreeg 'met een jonge vrouw uit de omgeving van zijn woonplaats'. Het zou hierbij gaan om dezelfde vrouw met wie hij dit weekend is getrouwd, TikTok-ster Yasmine Driouech.

Ruben
Kijk ook:
Ruben over brand The Masked Singer: 'Vlammen uit het plafond'

Op Instagram deelde het kersverse getrouwde stel gisteren nog een foto met trouwring:

John van den Heuvel vertelde aan de desk van RTL Boulevard meer over de bedreigingen rondom de voetballer:

Botsende verhalen over 'ernstig bedreigde' Ajacied Mo Ihattaren

04:48