Ga naar de inhoud
Entertainment

Koen Kardashian neemt afscheid van 'duisternis': 'Ik moet door'

Koen Kardashian Beeld © ANP

Koen Pieter van Dijk (29), beter bekend als Koen Kardashian, verruilt zijn woning in Amsterdam voor een huis in een plaats in Nederland waar veel Amsterdammers niet graag komen: Rotterdam. In een bericht op Instagram neemt de influencer afscheid van de stad die hem 'waanzinnige momenten' heeft gegeven, maar ook kennis heeft laten maken met 'de duisternis'.

"Ik ben zo dankbaar voor waar ik nu sta en dat wil ik niet verliezen"

'Dag Amsterdam', begint Koen zijn bericht. 'Ik heb met je gelachen en gehuild, gedanst en gezongen, gevallen en weer opgestaan.' De realityster haalt de 'waanzinnige momenten' aan, maar ook 'de duisternis', waarmee Koen waarschijnlijk doelt op de problemen die hij had met drugs.

Koen
lees ook:
Koen Kardashian huilend onderweg naar kliniek in Zuid-Afrika

In de jaren dat Koen in onze hoofdstad heeft gewoond, heeft hij vrienden mogen ontmoeten die hij 'als familie beschouwt'. 'Feesten kunnen wij als geen ander en mezelf verliezen in de stad was mijn natural habitat voor jaren. Ik heb van mensen afscheid genomen en sommige voor altijd in mijn hart gesloten.'

Wie al een tijdje hoopt Koen nog eens tegen te komen in Amsterdam, vist helaas net achter het net. Maar geen paniek. Hij zegt Amsterdam namelijk geen vaarwel. 'Want ik ben gek op je', zegt hij over de stad. 'Maar voor nu moet ik door. Ik ben zo dankbaar voor waar ik nu sta en dat wil ik niet verliezen.'

Koen
lees ook:
Koen Kardashian uit woede naar Lil Kleine: 'Monster'

Wie in ieder geval ontzettend blij is dat Koen naar Rotterdam verhuist, is Sarah van Soelen, de ex van André Hazes. 'Daar is m’n Rotterdamse vriendin weer', schrijft zij in de reacties onder het bericht van Koen.

Nu Koen de hoofdstad verlaat, laat hij ook een periode vol drugsproblemen achter zich. Na het ondergaan van therapie in Zuid-Afrika heeft hij inmiddels de draad weer opgepakt. In de video hieronder vertelt hij daar meer over.

Koen Kardashian pakt draad weer op: 'Zat in mijn eigen gevangenis'

01:44