Ga naar de inhoud
Entertainment

Kendall onthult dat ze met andere MAFS: Match or Mistake-man heeft gezoend

Kendall in Married at first sight: match or mistake (mafs) Beeld © Videoland

In de laatste aflevering van 'Married at first Sight: Match or Mistake' komen alle kandidaten nog een keer samen om de afgelopen periode te bespreken met de experts. Kendall onthult tijdens die ontmoeting dat ze heeft gezoend met Jesse - één van de andere mannen.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de reünie-aflevering van Married at first Sight: Match or Mistake.

"Het had niet mogen gebeuren"

Kendall is in het programma getrouwd met Rizwan, maar al snel blijkt dat de twee niet op één lijn zitten met elkaar. De blondine heeft haar ogen flink de kost gegeven en ziet andere kandidaten ook wel zitten. "Feyyaz ziet er zeker goed uit. Jesse is qua karakter helemaal mijn type", vertelt ze. 

Eén van de experts voelt nattigheid. "Is er ook nog iets gebeurd?" En dan moet Kendall even slikken. Ze schiet in de ontkenning: "Nee, er is verder niets gebeurd." Roxy - de toenmalige vrouw van Jesse - wil dat Kendall eerlijk is. "Jesse en ik hebben, vlak voor ik wegging, heel veel gedronken. Toen is er een klein kusje geweest tussen Jesse en mij. Ik denk dat we daar allebei wel spijt van hebben. Het had niet mogen gebeuren."

Toychyro
Lees ook:
Toychyro in slotaflevering MAFS: Match or Mistake op z'n knie voor Laury: 'Wil je met me trouwen?'

Ze vervolgt: "Zeker naar Rox is het niet netjes geweest. Ik heb ook mijn excuses aan jou aangeboden daarvoor." Roxy heeft het vooral de tijd daarna als niet prettig ervaren. "Dat het gebeurd is, dat is zo. Maar hoe daar dan vervolgens mee omgegaan is... toen voelde ik me wel even in de zeik gezet, ja."

"Het is mij niet verteld. Ik kan dat niet begrijpen dat je zo met mensen omgaat. Dan hoor je wel: 'We wilden er geen ding van maken.' Maar ik heb gewoon heel veel issues met vertrouwen. Ik vind het belangrijk dat je eerlijk bent. Als ik het meteen had gehoord, was ik misschien niet boos geworden. Dan wist ik ook waar ik aan toe was", legt ze uit.

Feyyaz
Lees ook:
Feyyaz en Rizwan vliegen elkaar in de haren in MAFS: Match or Mistake

Jesse vindt het ook jammer dat het zo is gelopen. "Het had niet gehoeven, het had niet gemoeten. Het is gebeurd en je kan niet meer terug. Maar Kendall was al klaar, bij mij was het klaar. Het was al een gesloten deur." Roxy en Jesse hebben nog geregeld appcontact. "Wel gezellig", zegt Jesse daarover. 

Dit was de laatste uitzending van Married at first Sight: Match or Mistake. Je kunt alle afleveringen zien bij Videoland. 

Kendall zag ergens anders potentie: ‘Klein kusje geweest’

02:20