Ga naar de inhoud
Entertainment

'Rihanna in gesprek over halftime show Super Bowl'

Rihanna Beeld © ANP

Rihanna (34) is volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite 'TMZ' in gesprek met de NFL, de Amerikaanse Football Bond, om de halftime-show tijdens de Super Bowl te doen. Er zouden onderhandelingen plaatsvinden tussen de zangeres en het evenement, dat jaarlijks door tientallen miljoenen mensen wordt bekeken.

Bronnen vertellen aan TMZ dat er al meerdere gesprekken zijn geweest met Rihanna en haar team. De website meldt ook dat twee artiesten het podium betreden. Taylor Swift zal niet aansluiten. De afgelopen dagen circuleerden er geruchten dat de zangeres de prestigieuze pauzeshow op zich zou nemen, maar TMZ meldt eerder vandaag dat ze het aanbod heeft afgeslagen.

Rihanna
Lees ook:
Rihanna voor het eerst in openbaar sinds bevalling

Taylor wil zich eerst richten op het opnieuw uitbrengen van haar eerdere albums. De zangeres heeft besloten om haar eerste zes albums opnieuw op te nemen en uit te brengen na een ruzie met haar oude label en oud-manager Scooter Braun.

Vorig jaar stonden Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, 50 Cent en Kendrick Lamar samen op het podium in de rust van de finale van de American-footballcompetitie.

'Taylor
Lees ook:
'Taylor Swift weigerde aanbod voor halftime show Super Bowl'