Ga naar de inhoud
Entertainment

Laatste seizoen Dynasty nu te bingen bij Netflix

Dynasty Beeld © CBS Media Ventures

'Dynasty' wordt in Nederland goed bekeken via Netflix en zodra er een nieuw seizoen verschijnt, staat de serie steevast in de top 10 van de streamingdienst. Toch komt er na vijf seizoenen een einde aan de reboot van de serie met dezelfde naam uit de jaren 80. Amerika heeft al afscheid genomen van de Carringtons en nu zijn de laatste afleveringen dan ook eindelijk in Nederland te zien.

Het is de Amerikaanse televisiezender The CW die de stekker uit de show heeft getrokken. Zij zien geen brood meer in de serie en hebben vanwege de tegenvallende kijkcijfers het besluit genomen de serie niet te verlengen. 

Het nieuws komt halverwege de opnames van het vijfde seizoen. Hoewel meerendeel van de in totaal 22 afleveringen dan al zijn opgenomen, hebben de schrijvers toch een manier gevonden om iedereen een waardig einde te geven. Wat we kunnen verwachten? Natuurlijk weer heel veel liefde, drama, bedrog én fantastische outfits van Fallon.

Hello
Lees ook:
Hello you: Netflix deelt trailer seizoen vier van You

Dat de serie het überhaupt vijf seizoen vol heeft weten te houden is verrassend. Dynasty heeft nooit echt hoge kijkcijfers gehaald in Amerika en werd enkel verlengd omdat The CW geld kreeg van Netflix voor de uitzendrechten.

Het vijfde seizoen van Dynasty is nu te zien bij Netflix.

Netflix
Lees ook:
Netflix steekt stokje voor Bridgerton-musical