Ga naar de inhoud
Entertainment

Kim van Married At First Sight herdenkt vriend: 'Gemis blijft'

Kim Beeld © Instagram @kimmeuwese

Kim, bekend van het laatste seizoen van 'Married At First Sight', staat op social media stil bij het overlijden van haar ex-vriend.

"Wat blijft het onwerkelijk en het gemis is er nog steeds"

'Gisteren een klein toostje op je gedaan en een traantje om je gelaten', schrijft Kim bij een videocompilatie van hen samen. 'Wat blijft het onwerkelijk en het gemis is er nog steeds. Mis je op momenten dat je het niet verwacht. Ben boos op je als ik je te erg mis. Je hebt voor altijd een plaats in mijn hart. Love you.'

Kim
Lees ook:
Kim onthult waarom ze Nederland is ontvlucht na mislukt MAFS-huwelijk

Na het mislukte huwelijk met Antoine in Married At First Sight keert Kim terug naar Tenerife, het eiland waar ze woont ten tijde van haar relatie met haar ex. Tijdens de opnames wordt het duidelijk dat ze nog steeds rouwt om hem en dat zijn overlijden een groot gat heeft achtergelaten in haar leven. 

Kim is na haar vertrek niet van plan om voorgoed terug te komen naar Nederland. "Ik ben heel gelukkig hier. Ik wil hier voorlopig blijven." De ware Jacob is ze nog niet tegengekomen op Tenerife. "Lekker aan het daten, maar nog wel steeds vrijgezel." Ze staat nog steeds open voor een relatie.

Kim
Lees ook:
Kim neemt afstand van Antoine in MAFS: 'Van roze wolk gevallen'

Uit hetzelfde seizoen schuift kandidaat Maurice aan in de RTL Boulevard Reality Podcast. Beluister de aflevering op SpotifyApple Music of Google Podcasts.

Maurice uit MAFS geeft advies aan toekomstige kandidaten

02:09