Ga naar de inhoud
Entertainment

Linda de Mol heeft 'veel gelachen' bij eerste klus na schandaal

Linda de Mol Beeld © ANP

Linda de Mol (58) heeft genoten van haar eerste klus na het stranden van haar relatie met Jeroen Rietbergen (51), de oud-bandleider van 'The Voice' die in 'BOOS' werd beschuldigd van seksueel wangedrag. Volgens goede vriendin en collega Lies Visschedijk (48) hebben ze samen 'heel veel gelachen' op de set van de nieuwe serie 'FIVE LIVE'.

"Ze is een heel goede vriendin van mij en ik vond het heel fijn om bij haar te zijn"

"We hebben af en toe een traantje gelaten, maar we hebben vooral heel veel gelachen", zegt de actrice in Jinek. Voor Lies, die ook met Linda samenwerkte voor onder meer Gooische Vrouwen, was het fijn om weer met haar op de set te staan. "Ik hou heel veel van Linda. Ze is een heel goede vriendin van mij en ik vond het heel fijn om bij haar te zijn."

Linda
Lees ook:
Linda de Mol geeft duidelijkheid over relatie met Jeroen Rietbergen

Linda besloot in januari al haar werkzaamheden tijdelijk neer te leggen nadat naar buiten was gekomen dat Jeroen beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Ze verbrak haar relatie met hem. Begin september keerde de presentatrice terug op televisie met haar programma Miljoenenjacht. FIVE LIVE is vanaf 2 oktober te zien op SBS6.

Nieuwe tv-serie over de wondere wereld van talkshows

03:19
Rob:
Zie ook:
Rob: 'Linda de Mol blijft in zelfmedelijden hangen'

Jinek wordt op werkdagen rond de klok van 10 uitgezonden op RTL 4.