Entertainment

Kijkers genieten met rode oortjes van nieuwe Netflixserie Diario de un Gigoló

23 september 2022 16:00
Diario de un Gigoló - Jesús Castro Beeld © Netflix

Kijkers van de nieuwe Spaanstalige Netflixserie 'Diario de un Gigoló' moeten na elke aflevering even bijkomen. Ze genieten met volle teugen én rode oortjes van de perikelen rondom de mannelijke escort Emanuel.

"Wat een goede serie en wat een mooie vent"

In de Mexicaans-Argentijnse serie volgen we gigolo Emanuel die rijke vrouwen voorziet van gezelschap en een stomend avontuurtje. Zijn vaste klant Ana heeft het thuis nogal te verduren met haar dochter Julia die zich van haar afzet. Ana ziet in Emanuel de oplossing: hij moet haar dochter verwennen zoals alleen hij dat kan, zodat zij de duistere gedachten van zich af kan slaan. Hoewel hij nog even tegenstribbelt, accepteert hij de opdracht. Maar dan wordt hij verliefd op Julia. En dat heeft de nodige consequenties. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Ginny & Georgia seizoen 2 in december te zien'

Kijkers van de serie reageren massaal op de Facebookpagina van Netflix. 'Twee dagen had ik nodig. Wat een goede serie en wat een mooie vent', schrijft iemand over hoofdrolspeler Jesús Castro. Sowieso zijn de kijkers onder de indruk van de knappe acteur. 'Heel goeie serie met een mooie man in de hoofdrol, haha. Wat wil je nog meer?' schrijft een ander. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit is wanneer je seizoen 5 van Dynasty kan zien op Netflix

Met zulke lovende recensies willen mensen natuurlijk een tweede seizoen. Maar daar kan Netflix nog niets over zeggen. 'We hebben er nog niks over gehoord. Zodra we er iets over horen, delen we dit via onze socials', schrijft de streamingdienst als reactie op iemand. De tien afleveringen van het eerste seizoen zijn nu te zien bij Netflix.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore