Ga naar de inhoud
Entertainment

Kattenrel zorgt voor verbijstering bij kijkers Mr. Frank Visser: 'Onredelijk'

Deborah en Gio in 'Mr. Frank Visser' Beeld © SBS/Talpa/screenshot Mr. Frank Visser 22 september 2022

Het gaat er weer hard aan toe in 'Mr. Frank Visser'. Deze keer moet hij zich mengen in een burenruzie, waarbij een kat en een kip centraal staan.

"Dit slaat nergens op"

De emoties lopen, zoals we gewend zijn van het programma, hoog op in Mr. Frank Visser. Deborah, het baasje van kat Gio, staat recht tegenover haar overburen Gerda en Rob. Gio heeft hun kip namelijk gedood en dat zorgt voor het nodige gekibbel. 

Politie
Lees ook:
Politie ingezet in coniferen-ruzie Mr. Frank Visser doet uitspraak

Deborah geeft aan er alles aan te doen om haar kat Gio binnen te houden. Maar het beestje komt regelmatig in de tuin van Rob en Gerda, wat uiteindelijk resulteert in een dode kip. Voor Rob en Gerda is de maat vol. De twee geven aan Gio te verdrinken als ze hem in de smiezen krijgen. 

Man
Lees ook:
Man belandt na uitspraak Frank Visser in cel wegens burenruzie

Een kattendeskundige staat mr. Visser bij in de aflevering. Gio volgt slechts zijn instinct, maar daar mogen Rob en Gerda geen last van hebben. Uiteindelijk krijgen Rob en Gerda gelijk. Deborah moet binnen drie maanden een nieuw huis vinden voor Gio, anders volgt er een boete. Voor Deborah is het een enorme klap, ze zal Gio heel erg gaan missen. 

Unicum:
Lees ook:
Unicum: Mr. Frank Visser doet uitspraak krijgt alsnog een happy end

Gio's uithuiszetting zorgt voor veel reacties bij de kijkers van Mr. Frank Visser, die op Twitter hun mening delen. 'Dit slaat nergens op. Voor veel mensen is een kat een deel van het gezin', aldus één kijker. 'Idiote uitspraak', vindt een ander. Weer een ander vindt het 'onredelijk' van mr. Visser. 

Explosieve
Lees ook:
Explosieve burenruzie uit Mr. Frank Visser nog altijd niet opgelost

Mr. Frank Visser is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6.