Ga naar de inhoud
Entertainment

Sister Wive Christine blikt terug op 'angstaanjagende' bevalling dochter

Sister Wives Christine Brown Beeld © Instagram @christine_brownsw

Christine Brown (50) uit 'Sister Wives' zal 5 april 2021 niet snel vergeten: op die dag wordt kleindochter Avalon Asa Padron geboren en wordt de inmiddels ex van Kody Brown (53) oma. Nu blikt de realityster terug op de geboorte van de kleine meid.

"De navelstreng zit wel drie of vier keer om haar heen"

De bevalling van Mykelti Brown, de dochter van Christine en Kody, is al 24 uur bezig, als het ineens heel snel gaat, zo vertelt Christine in een nieuwe aflevering van Sister Wives. "Het is gestoord. We houden haar benen vast en ineens zien we Avalons hoofd. Ongelofelijk."

De vreugde maakt al snel plaats voor angst, als de verloskundige alarm slaat. De hartslag van de baby begint te dalen, omdat de navelstreng om haar heen verwikkeld is. "De navelstreng zit wel drie of vier keer om haar heen", vertelt een emotionele Christine.

Kody
Lees ook:
Kody uit Sister Wives wil niet op kids passen: 'Betaal wel nanny'

Mykelti moet persen, maar dat valt niet mee. Haar moeder legt uit: "Ze pusht heel hard, maar telkens wordt de baby weer naar boven getrokken. Maar ze moet eruit vanwege haar hartslag."

Volgens Christine is de hele situatie verschrikkelijk. "Het is zo eng als je hoort dat de hartslag van de baby omlaaggaat. Het is echt angstaanjagend."

Kody
Lees ook:
Kody onder vuur na onthulling van Christine in Sister Wives

Als Avalon eindelijk het levenslicht ziet, is de opluchting groot. "Ze noemen het niet voor niets een wonder", blikt de trotse oma terug.

Wie ook opgelucht is, is Sister Wive Robyn. Tijdens de bevalling kijkt zij mee via een laptop die naast het bed staat. Mykelti's man Tony Padron laat kort na de geboorte al aan PEOPLE weten dat hij Robyns digitale aanwezigheid als ontzettend fijn heeft ervaren.