Ga naar de inhoud
Entertainment

LLDL-deelnemer heeft vier kinderen bij drie verschillende vrouwen

Lang Leve de Liefde Beeld © Lang Leve de Liefde 22-09-2022 SBS6

De 33-jarige Joany is nog niet heel lang vrijgezel, maar ze is absoluut niet van plan daaraan te wennen. Alleen zijn is niets voor haar en daarom doet ze mee aan 'Lang Leve de Liefde'. Maar of de voor haar uitgekozen man nu haar perfecte match is?

"Ik zie alle vier de kinderen niet"

Joany, die moeder van een dochter is, vertelt in haar aanmeldvideo dat ze 'zoveel te geven en te bieden heeft' en ervan houdt om samen met iemand te zijn. Het is haar op eigen houtje nog niet gelukt een leuke man te vinden omdat volgens Joany tegenwoordig het communiceren allemaal via de telefoon gaat. "Ik ben wat dat betreft echt nog van de oude stempel", geeft ze aan.

Zoë
Lees ook:
Zoë maakt emotionele Roeland belachelijk in Lang Leve de Liefde

De single dame zoekt een sportieve man die er verzorgd uitziet, donker haar heeft en sociaal is. Sociaal is de 41-jarige Jeroen wel. Hoewel de klik er meteen is, krijgt Joany toch wat twijfels als ze even later een diepgaand gesprek hebben over hun eerdere relaties. Jeroen blijkt vader van vier kinderen bij drie verschillende vrouwen. "Pff", is Joany's reactie.

"Ik zie alle vier de kinderen niet", vertelt Jeroen. "Dat is er zo ingelopen en ja… Als ze komen, dan komen ze vanzelf wel. Het klinkt misschien hard, maar het is niet anders."

Lang
Lees ook:
Lang Leve de Liefde-kandidaat spuugt eten uit: 'Alsof er iemand overheen is gereden'

Als Joany zich even later terugtrekt en haar zus een berichtje stuurt over de date, komt het onderwerp weer ter sprake. 'Die zit niet stil, verdorie', antwoordt haar zus Kelly.

LLDL-kandidaat
Lees ook:
LLDL-kandidaat probeert hart Harrie Snijders te veroveren

Of Joany en Jeroen voor nummer vijf gaan? Hun date krijgt vrijdag een vervolg. Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 18.55 uur op SBS6. Kijk de aflevering hier terug of bij Videoland.