Ga naar de inhoud
Entertainment

Özcan Akyol grappend: 'Getwijfeld om nog aan te schuiven in Vandaag Inside'

Özcan Akyol Beeld © ANP

'Vandaag Inside' staat woensdagavond op het punt van beginnen als Johan Derksen (73) een flinke uitglijder maakt en stelt dat Thierry Baudet (39) geliquideerd moet worden. Een slip of the tongue, aldus de analist. Özcan Akyol (38) laat in de uitzending van donderdag sarcastisch weten dat hij heeft getwijfeld of hij nog aan tafel wil verschijnen.

"Ik was zo erg geschrokken van de woorden van Johan"

"Ik was zo erg geschrokken van de woorden van Johan, dat ik toch wel een morele afweging moest maken of ik nog met deze man aan tafel wil zitten", aldus Eus sarcastisch. "Eén keer kun je iemand wel een fout vergeven. Maar nu doet 'ie het gewoon weer."

Als Wilfred vervolgens vraag waarom hij toch is gekomen, antwoordt Johan voor hem: geld. "Krijgen we hier geld voor?" grapt Eus vervolgens. "Ik krijg twee boekenbonnen van John de Mol."

SBS6:
Lees ook:
SBS6: 'Liquidatie-opmerking van Johan Derksen was verspreking'

Dat er nog altijd zoveel te doen is om zijn uitspraak, snapt Johan niet. Hij heeft nu al meerdere keren, waaronder in RTL Boulevard, aangegeven dat hij zich gewoon versproken heeft. En daarmee is voor hem de kous af. "Ik heb ook vernomen om mij heen dat er op social media geweldig veel rumoer was, maar ik heb het niet. Dus ik heb niks gemerkt. Ik ben me van geen kwaad bewust."

"Het is wel onthutsend. Die rumoer ontstaat gewoon", vervolgt hij. "Het lijkt wel of half Nederland zit te wachten tot iemand iets zegt waar ze met hun vinger naar kunnen wijzen."

Wilfred
Bekijk ook:
Wilfred Genee met beveiligers naar auto na slip of the tongue Johan Derksen

Volgens Johan is het woord liquidatie overigens perfect voor een advocaat, omdat het meerdere betekenissen heeft. "Als die Thierry zo dom is om een aanklacht in te dienen, dan komt een advocaat met Dikke van Dale en die zegt: u zegt het maar."

Thierry Baudet stelt grens: 'Elimineren komt op hetzelfde neer'

01:05