Ga naar de inhoud
Entertainment

Noodweer verstoort uitzending Beste Zangers: 'Wereld vergaat'

Beste Zangers Beeld © Beste Zangers/AVROTROS

De deelnemers van 'Beste Zangers' zijn helemaal afgereisd naar Spanje, maar voor het weer had dat niet gehoeven. De uitzending van donderdagavond, waarin Ferdi Bolland (66) wordt toegezongen, had net zo goed in Nederland opgenomen kunnen zijn. Het regent namelijk pijpenstelen.

"We hebben het heel koud"

Hoewel de opnames plaatsvinden in de stad Sevilla, zijn de Spaanse temperaturen ver te zoeken. Tijdens de optredens is het niet te horen, maar toch benoemt presentator Jan Smit na het prachtige optreden van Claudia de Breij dat 'de wereld zo ongeveer vergaat'.

"Ik weet niet hoelang we hier nog kunnen zitten, maar ik heb met jullie te doen meiden. Wij zitten hier met jasjes aan", vertelt hij vervolgens, wijzend op de outfits van de dames. "Ja, we hebben het heel koud", bibbert Roxeanne Hazes.

Beste
Lees ook:
Beste Zangers-aflevering Sarita Lorena maakt diepe indruk

In de zevende aflevering van Beste Zangers staat Ferdi Bolland, bekend van Bolland & Bolland centraal. Nielson, Claudia de Breij, Roxeanne Hazes, Sarita Lorena, Blanks en Jaap Reesema neuzen door het oeuvre van Ferdi. Zij zingen op geheel eigen wijze de liedjes over het leven van Ferdi tijdens deze nieuwe (regenachtige) aflevering.

Het nieuwste seizoen is weer een daverend succes. Dat succes wordt echter overschaduwd door de nachtmerrie waar zangeres Sarita Lorena afgelopen zomer in belandt als haar vriend in Rotterdam wordt vermoord. Ze doet nu voor het eerst haar verhaal en vertelt hoe het met haar gaat.

Sarita Lorena doet voor het eerst haar verhaal: 'Blijft moeilijk'

02:36
Roxeanne
Lees ook:
Roxeanne Hazes raakt Claudia de Breij in Beste Zangers met lied vanuit ogen van haar vader

Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1. Kijk de aflevering hier terug.