Entertainment

Lil Kleine duikt de muziekstudio weer in

22 september 2022 20:55 Aangepast: 23 september 2022 08:25
Lil Kleine Beeld © ANP

Lil Kleine (27) is de studio weer ingedoken. Zo deelt de rapper, die afgelopen week volop in het nieuws is vanwege een nieuwe vermeende mishandeling, op zijn Instagram.

Op de foto die Jorik, zoals de rapper echt heet, deelt op zijn Instagram tagt hij muziekproducent Jack $hirak. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Optreden Lil Kleine na ophef geannuleerd door Rotterdams festival

Voor Lil Kleine lijkt een muzikale comeback er in ons land nog voorlopig nog niet in te zitten. Zo wordt afgelopen week zijn eerste optreden op Nederlandse bodem door de verontwaardiging die erover ontstaat alsnog afgeblazen. In België daarentegen is hij nog steeds een graag geziene gast.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jaimie Vaes over samenwonen met Lil Kleine: 'Eén foutje en boem!'

In februari lekte een video uit waarop te zien is dat Lil Kleine zijn inmiddels ex-verloofde Jaimie Vaes uit een auto sleurt en haar hoofd tussen de autodeur klemt. Hij werd opgepakt en Jaimie deed daarvan later aangifte. De rapper vertrok kort nadat hij onder voorwaarden weer op vrije voeten was gekomen tijdelijk naar Thailand. In een video op Instagram vertelde hij dat hij daar ‘professionele hulp’ zocht.

Het Openbaar Ministerie liet recent weten dat het onderzoek naar Lil Kleine na ruim zeven maanden nog steeds niet is afgerond. Vlak voor het incident met zijn ex-verloofde werd hij nog veroordeeld tot een werkstraf van 120 uur voor het mishandelen van een man in een nachtclub in Amsterdam. Het management van Lil Kleine, NAMAM, heeft nooit gereageerd op het onderzoek naar de rapper.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Optreden Lil Kleine na ophef geannuleerd door Rotterdams festival

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore