Ga naar de inhoud
Entertainment

Lady Gaga onder de indruk van cover Davina Michelle: 'Beautiful'

Lady Gaga en Davina Michelle Beeld © ANP

Dat Davina Michelle (26) een superster is, dat weten wij hier in Nederland natuurlijk al jaren. Maar nu heeft ook Lady Gaga (36) haar ontdekt en reageert onder haar laatste cover.

"Dit maakt me zo gelukkig"

Davina Michelle zingt onlangs op de bruiloft van haar goede vriendin Nikkie de Jager het nummer 'Always Remember Us This Way', dat Lady Gaga zingt in de film A Star is Born. De versie van Davina valt duidelijk in de smaak, want de popsensatie reageert onder de video met 'beautiful sweetheart'.

'Dit maakt me zo gelukkig', reageert Nikkie op haar beurt weer op haar eigen Instagram. Lady Gaga is overigens geen onbekende van de YouTube-ster. De zangeres is eerder al eens te gast in de studio van de make-up artist om zich onder handen te laten nemen.

Davina
Lees ook:
Davina Michelle heeft wassen beeld in Madame Tussauds

In een video op haar YouTube-kanaal vertelt de bruid, ook wel bekend als NikkieTutorials, onlangs uitgebreid over de mooiste dag van haar leven. Zo is het Jeroen Kijk in de Vegte die het duo in de echt heeft verbonden en mag Robèrt van Beckhoven de taart verzorgen.

Ook onthult Nikkie in de video dat ze haar trouwjurk zelf heeft samengesteld uit twee schetsen die ontwerpers Viktor & Rolf voor haar hadden gemaakt.

Nikkie de Jager deelt video van trouwdag met fans

00:44
Nikkie
Lees ook:
Nikkie de Jager getrouwd met vriend Dylan: 'Mr. & Mrs. Tutorials'